Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Hans Välimäki: "Mua vi***ttais tulla töihin, jos..." Huippukokki ei säästele sanoja kollegoilleen

Suomalainen ruokareality Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! starttaa ja kauhaa heiluttaa Michelin-tähdistä tunnettu Hans Välimäki.

21.10.2020 klo 9:15

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Huippukokki ja keittiömestari Hans Välimäki tunnetaan lukuisista ravintoloistaan ja Michelin-tähdistä. Kuva: NelonenKuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä alalla puurtanut yrittäjä.


Neljä tuotantokautta Kuppilat kuntoon -sarjaa luotsannut Jyrki Sukula ei jatka enää keulakuvana, vaan tilalle astuu Hans Välimäki.Uutta kautta varten katsastettiin 200 ravintolaa, joista ohjelmaan valittiin 8. Luvassa on tiukkaa palautetta ja huikeita onnistumisia, kun ravintolat päivitetään 2020-luvulle Hansin ohjeistuksessa.


-Suomalainen ruokakulttuuri on mulle sydämen ja ylpeyden asia! Mun missio on, että täältä löytyisi nyt ja tulevaisuudessa entistä parempia ravintoloita ja entistä parempaa ruokaa, Hans Välimäki julistaa.


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kauden ekassa jaksossa Välimäki pistää kuntoon sisarusten Nazan ja Bekir pitämää ravintola Roadhousea Espoossa. Road Housen omistaa Nazan ja Bekirin isä Mehmet. Kuva: Nelonen


TV-sarjassa Välimäki jalkautuu ravintoloihin, tutustuu ruokatarjontaan, kuuntelee toiveet ja huolet sekä ohjeistaa kohti uutta – välillä tiukin sanakääntein.


-Mua vi***ttais tulla töihin, jos paikka on ihan pommin jäljiltä, Välimäki tilittää ohjelmassa eräässäkin ravintolan takahuoneessa.


-Mäkin olen joskus ollut aivan kujalla omien tekemisten kanssa. En missään nimessä suhtaudu väheksyen yhdenkään kollegan tai ravintolan ongelmiin. Yksi ehto mun auttamisella kuitenkin on. Mulla menee totaalisesti hermot, jos joku suhtautuu työhönsä, kollegoihinsa, raaka-aineisiin tai ylipäätään asiakkaisiin välinpitämättömän ylimielisesti, Välimäki pamauttaa.Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Ravintola Roadhousen runsaslukuinen henkilökunta palaveeraa yhdessä Hans Välimäen kanssa. Kuva: Nelonen


Ekassa jaksossa etappina on Espoo ja kukoistuksena kadottanut ravintola Roadhouse. Suuret tunteet jylläävät, kun sisarukset Nazan ja Bekir saavat vihdoin apua tuskaiseen tilanteeseensa.


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! alkaa ke 21.10. klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat