Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-yllätystippuja Juhana Helmenkalastaja paljastaa rehellisenä: "V******, silloin ja vieläkin!"

Juhana Helmenkalastaja tippui Farmi Suomi -realitystä, kun Cristal Snow päihitti itsevarmana kisaan lähteneen partaveikon kaksintaistelussa.

14.3.2022 klo 10:40

Farmi Suomi

Myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, 47, on tuttu reality-ohjelmista. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi realityssä on yksi kilpailija vähemmän, kun reality-konkari Juhana Helmenkalastaja tippui kisasta. Hän valitsi kaksintaisteluparikseen Cristal Snown. Tiukassa kirveenheittokisassa Snow vei voiton.Itsevarmasti Farmilla pelannut Helmenkalastaja tunnustaa pudotuksen ottaneen koville.

-Täytyy sanoa, että ei harmittanut yhtään, paitsi ihan v******, silloin ja vieläkin! Harmittaa, ei se, että hävisin Cristalille, mutta se, etten päässyt jatkamaan, kun olin just aloittanut, mies kertoo Farmi Suomi Extrassa.


Lue myös: Farmi-tippuja Henny Harjusola paljastaa, miten laavuyö Tauskin kanssa meni: "Olin vähän, että..."


Juhana Helmenkalastaja avaa Extrassa strategiaansa näin:

-Tässähän on tärkeetä osata tunnistaa ne, kenet sä voit voittaa varmuudella kaksintaisteluissa. Melkein kaikki noista voisin sanoa varmuudella, että voisin voittaa kaikissa kolmessa lajissa, paitsi Teemun (Packalén) voimassa. Siinä ei ehkä oo hirveän vahvoilla - tai voi olla, että on hyvin vahvoilla.


Farmi Suomi

Cristal Snow ja Juhana Helmenkalastaja ovat yhdessä samassa reality-ohjelmassa jo toistamiseen, sillä heillä on yhteistä historiaa Selviytyjät tv-sarjasta. Kuva: Nelonen


Katsojien silmiin saattoi näyttää siltä, että Helmenkalastaja käytti aikaansa Farmilla erityisesti pelaamiseen, ei niinkään maataloustöihin tai toisten kanssa toimeen tulemiseen.

-Sehän Farmin hienous onkin, että ei sun tarvi miellyttää ketään. Jos joudut kaksintaisteluun, siellä ei kukaan päätä, putootko sä, vaan sä pääset itse vaikuttamaan siihen, Juhana Helmenkalasta kertoo.


Farmi Suomi

Kokki ja ravintoloitsija Akseli Herlevi luovalla tauolla maatilan hommissa. Kuva: Nelonen


Yksi pelistrategiallaan Helmenkalastajaan vaikutuksen tehneistä farmilaisista on Akseli Herlevi, jota hän ei kuitenkaan haastanut kaksintaisteluun.


Lue myös: Huippukokki Akseli Herlevi saa farmilaiset kiehumaan ärtymyksestä: "Jättää p*skaa...!"


Lue myös: Farmi-tippuja Tauski: “Kun tulee vaikeeta, ei vedetä viinapullon korkkia auki”


Farmi Suomi lauantaina ilmaiseksi Ruudussa ja Nelosella kello 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat