Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Katri Utula paljastaa yllättäen sisäpiiritietoa: "Antonio just sanoi, että hän ei..."

Toimittaja Katri Utula joutui Farmi Suomi -realityssä kaksintaisteluun historialliset kolme kertaa putkeen.

12.4.2023 klo 9:43

Farmi Suomi

Toimittaja Katri Utula ja yleisurheilija Jade Nyström Farmi-maalaismaisemissa lähtemässä laavulle ennen kaksintaistelua. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi -jaksossa tippui taas yksi kisaaja ja tällä kertaa se oli Katri Utula. Kolmatta kertaa nimettynä ollut Utula ja hänen haastamansa Antonio Flores pitivät kisassa käsillä kiinni heidän päidensä yläpuolella olevaa sahanpurulla täytettyä laatikkoa.


Tehtävä oli sama, mistä Janne Ahonen tippui ensimmäisellä Farmi-kaudellaan.Farmi Suomi

Katri Utula haastoi voimaa vaativaan kisaan Antonio Floresin. Kuva: Nelonen


Kisan aikana Katri Utula oli hämmästellyt, miksi hänet valitaan useaan kertaan kaksintaisteluun. Hän kuvaa tuntojaan ruutu.fi videolla näin kisan päätyttyä:

-Olin yllättävän huojentunut, että kisa ja koko Farmi-taival on päättynyt. Tiesin laavulla, että tää oli tässä, mä vaan tiesin.


Toimittajan työskentelevä Utula yllättyi, miten kovana kilpailijana häntä pidettiin. Hän heittää ruutu.fin videossa pienen piikin Meri Aallolle, joka nimesi hänet kaksintaisteluun kahdesti peräkkäin.

-Toivon, että mitä tein viimeisessä haastossa, kertoi kaikille, etten oo pelannut. Haastoin jonkun miehistä, niin toivon, että Merikin nyt tietää, ettei mulla ole ollut mitään agendaa täällä. Sanoin jo alusta asti, etten osaa pelata tätä Farmi-hommaa, kun en tiedä, miten täällä voi pelata, Katri Utula selittää.Farmi Suomi

Katri Utula passitti Susanna Penttilän kotiin Farmilta. Kuva: Nelonen


Laavulla kaksintaisteluun haastetut Flores ja Utula kävivät keskusteluja mm. siitä, miten Antonio koki Katrin käytöksen nimeämisten jälkeen.

-Hän koki mut epäluotettavaksi, kun olin supissut tyttöjen kanssa. Tajusin, että se voi näyttäytyä sellaisena. Kun mut nimettiin, menin supisemaan, että mikä juttu? Mitä on tapahtunut ja tapahtuu.


Utula analysoi omaa käytöstään Farmilla näin:

-Olen puhelias ja puhun paljon ihmisten kanssa, se voidaan ajatella pelaamisena. Heti kuvitellaan, että toi on hirveä peluri, sen takia on tullut epäluotettava olo.

-Antonio sanoi, ehkä siihen vaikutti mun työkin, että toimittajista ajatellaan, että ne on epäluotettavia. Sanoin, että toimittajat on hyvin luotettavia, koska me tiedetään paljon asioita, mitä ei voida koskaan kertoa. Harmitti, että tehdään sellainen mielikuva musta, mutta se on varmaan tää mun höpinöiden määrä.


Farmi Suomi

Mariko, Meri Aalto ja Katri Utula hyvissä tunnelmissa Farmilla. Kuva. Nelonen


Katri Utula haluaa toivottaa kisaa jatkaville hyvää Farmi-taivalta.

-Toivottavasti ei tule mitään kommervenkkejä ja kaikki pysyy hyvissä väleissä. Siellä on muutama vahva nainenkin tällä hetkellä ja paljon puhetta. Antonio just sanoi, että hän ei oikein jaksa sitä, että koko ajan joku vähän höpisee.


Lue myös: Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."


Lue myös: Farmi-tippuja Susanna Penttilä sanoo suorat sanat "hieno lady" -maineesta: "Moni voi luulla, että.."


Lue myös: Ex-mäkikotka Janne Ahonen paljastaa - Lähtö Farmille yllätti täysin: "Mitä ihmettä, että…"


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»