Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Essi Unkuri yllättyi totaalisesti tästä asiasta maalla: "En tajunnut, että täällä..."

Farmi Suomi -realityssä väki senkun vähenee.

18.4.2023 klo 10:25

Farmi Suomi

Essi Unkuri Farmi Kaksintaistelussa. Unkuri voitti Miss Suomi -kisan v. 2021. Hän työskentelee monipuolisesti mm. mallina, juontajana, somevaikuttajana ja näyttelijänä. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi -jaksossa tippui taas yksi kisaaja ja tällä kertaa se oli Miss Suomi vm 2021 Essi Unkuri. Kaksintaistelussa käytiin taisto taito-kisassa ja Unkuria vastaan asettui sometähti Joona Puhakka.


Essi Unkuri on kertonut fiiliksistään tippumisen jälkeen ruutu.fi videolla näin:

-Kun Joona palasi farmilaisten joukkoon, mulla oli aika sekavat tunnelmat, oli vaikea tietää, mitä tunsin. Tietyllä tavalla helpotusta, että pääsen kotiin, soittamaan rakkaille, mutta samaan aikaan katsoin porukkaa, että vitsi kun noistakin on tullut rakkaita, ihania ja tärkeitä ihmisiä. Ja nyt joudun hyvästelemään ne. Se oli tosi ristiriitaista.


Farmi Suomi

Essi Unkuri purskahti itkuun kuultuaan, että Joona Puhakka haastoi hänet kaksintaisteluun. Lohduttajina Susanna Laine ja Johanna Puhakka. Kuva: Nelonen


Essi Unkuri kertoo valmistautuneensa kaksintaistelupäivän aikana henkisesti, että lähtö voi olla edessä.

-En ollut valmis vielä aamulla lähtemään kotiin, mutta tässä päivän mittaan kerkesin pariin kertaan itkut päästää, käydä tunteita läpi ja kasata niitä. Psyykata, että kummin vaan käy, se on hyvä.


Essi Unkuri on jo reality-ammattilainen, sillä hän oli mukana rankassa Selviytyjät Suomi -kisassa v. 2022. Yksi asia Farmi Suomen kuvauksissa pääsi silti yllättämään:

-En tajunnut, että täällä on näin ihania ihmisiä, joihin pääsi tutustumaan! Ja että täällä nauttisi niin paljon luonnosta, maatilaelämän rauhasta ja että meillä olisi näin hyvä ryhmähenki. Se tuli yllätyksenä ja on tehnyt tästä kokemuksesta niin hienon kuin se on.


Farmi Suomi

Essi Unkuri ja Joona Puhakka tanssahtelivat kaksintaisteluareenalle Farmi Suomi -ohjelmassa. Kuva: Nelonen


Unkuri ei kadu lähtemistään rankkaan reality-kisaan:

-Olen tosi onnellinen, että lähdin tänne. Isovanhempani ovat maatilaperheestä ja aina asuneet maatilalla. Mun iskäkin on varttunut maatilalla. Arvostus heidän työtään ja elämää kohtaan on kasvanut tosi paljon. Tiesin, mitä kaikkea siihen on saattanut liittyä, mutta nyt kun sen on itse kokenut, tiedän, minkälaista se on ollut, hän kertoo ruutu.fi videolla.


Lue myös: Farmi-tippuja Katri Utula paljastaa yllättäen sisäpiiritietoa: "Antonio just sanoi, että hän ei..."


Lue myös: Apu: Sampo Kaulanen oksenteli ja kouristeli Costa Ricassa päästäkseen eroon viinanhimosta


Lue myös: Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."


Farmi Suomi la klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»