Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi -tippuja Akseli Herlevi hämmentyi laiskuus-arvostelusta: "Ettei se aina näin olekaan..."

Burgerimies Akseli Herlevi tippui kymmenentenä kisaajana pois Farmi Suomi -kisasta.

27.4.2022 klo 10:00

Farmi Suomi

Akseli Herlevi on voittanut Top Chef Suomi tv-ohjelman. Hän on ottanut osaa mm. Suurin pudottaja Suomi -realityyn sekä ollut Burgerimies tv-sarjan kantava voima. Sani Aartela kuikuilee taustalla. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi -kisassa oli aika jättää hyvästit julkkiskokki Akseli Herleville, kun hän tippui kaksintaistelussa Aikakone-yhtyeestä tutulle laulaja Sani Aartelalle.


Herlevin käytöstä on kritisoitu ohjelmassa ja osa kisaajista oli sitä mieltä, että burgerimies hoitaa vain keittiöhommat, muttei muuta.


Lue myös: Huippukokki Akseli Herlevi saa farmilaiset kiehumaan ärtymyksestä: "Jättää p*skaa...!"


Farmi Suomi Extrassa Herlevi perustelee käytöstään näin:


-Ajattelin, että hommat tehdään, mitä pitää tehdä. Ei tarvitse olla tahallaan tekevinään mitään, sen takia aika usein olin pötköllään. Jos ei ollut mitään tekemistä just silloin, ainakin mä olen oppinut sen, että silloin voi huilata. Sitten jos jotain pitää tehdä, se tehdään. Totta kai erilaisia mielipiteitä on ja pitääkin olla.


Farmi Suomi

Kuva Herlevin viimeiseksi kahviksi ja konjakiksi jääneistä Farmilla. Kuva: Nelonen


Akseli Herlevi kertoo, että hänelle tuli täytenä yllätyksenä kuvausten jälkeen se, etteivät kaikki farmilaiset pitäneet siitä, kuinka paljon hän viihtyi keittiössä tai lepäämässä.


-On ollut itsellekin mielenkiintoista seurata tätä ohjelmaa, koska näitä haastatteluosuuksiahan ei tietenkään silloin kuullut. Kaikkihan esitti mulle ihan tyytyväistä suoraan, mutta näissä haastatteluissa on ilmestynyt se, ettei se aina näin olekaan ollu, Herlevi ihmettelee videolla.


Farmi Suomi

Akseli Herlevi kävisi laulaja Sani Aartelalla täpärästi kaksintaistelussa. Kuva: Nelonen


Herlevi valitsi kaksintaisteluun lajiksi tiedon, vaikka olisi kenties pärjännyt voimassa paremmin. TV-kokki kertoo halunneensa haastaa itseään, eikä häviö ole haitannut.


-En ole harmitellut mitään. Se on kummallinen juttu, mitä ihminen kokee tai ainakin mä koin, kun olin ekaa kertaa siellä laavulla. Siinä valmistautuu jo kotiin lähtöön ja vähän alkoi jo toivoakin sitä. Kun palasi takaisin ensimmäisen kerran jälkeen, tuli Farmi-krapula, että ei hitto, en päässytkään vielä himaan. Kun tämä tapahtui uudestaan Sanin kanssa, ajattelin, että ei mua haittaa eikä kaduta mikään. Kävi miten kävi, olen saanut paljon uusia ystäviä ja kokemusta.


Farmi Suomi

Akseli Herlevi luovutti Farmi-puukkonsa juontaja Susanna Laineelle japanilaisittain kahdella kädellä. Kuva: Nelonen


Farmin runoillassa miehestä kuoriutui huippu riimittelijä. Burgerimies paljastaa hauskan tarinan runoiluharrastuksestaan. Akseli kertoo runojensa päätyneen suomalaisen filosofin ja kirjailijan Esa Saarisen luettavaksi.


-Itkin samalla ja olin t-paita päällä suihkussa ja mietin vaan sitä, että hitto, nyt mä alan tehdä runoja. Muistaakseni lähetin ne vielä Esa Saariselle sähköpostilla, että voitko kommentoida näitä!

-Esa kommentoi, että kiitos Akseli näistä runoista ja muista, että runot ovat sielun peili. Se on hyvä purkukanava. Se on hyvä tapa purkaa ajatuksia ja samoin tässä mun runossa, siinähän oli aika kova kaipuu jo kotiin ja toisaalta sitä elämää siellä Farmilla, runoilija / burgerimies pohtii.


Lue myös: Heterofobiasta kärsivä Cristal Snow , 46, ylistää kyynelehtien Teemu Packalénia: "Olen löytänyt..."


Lue myös: Poliisi Taina Ojaniemi avautuu työnsä vaativimmasta tehtävästä: "Se omainen pitää kohdata..."


Lue myös: Farmi-tippuja Atte Kaleva paljastaa maalaiselon suurimman sudenkuopan: "Yhtäkkiä huomasin, että..."


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa la klo 20

Farmi Suomi Extra Nelosella ja Ruudussa la klo 21.35


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»