Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Poliisi Taina Ojaniemi avautuu työnsä vaativimmasta tehtävästä: "Se omainen pitää kohdata..."

Varo sisältöpaljastuksia! Taina Ojaniemi on yksi Farmi Suomi -realityn kisaajista.

23.4.2022 klo 7:00

Farmi Suomi

Taina Ojaniemi pääsi Farmilla häihin. Kuva: Nelonen


Farmi Suomen kilpailijat saavat yllättävän tehtävän ja joutuvat pohtimaan elämän suuria aiheita, syntymää ja kuolemaa. Ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi on nykyiseltä ammatiltaan poliisi. Poliisin ammatissa näkee usein elämän varjopuolet.Taina kertoo joutuvansa kuolinviestin viejäksi työssään. Akseli Herlevi kysyy Tainalta, millaisia ajatuksia aihe herättää.

-Se kuuluu ihan olennaisena osana mun työhön. Paljon tulee tehtäviä, missä mennään vainajatehtäviin. Kuolinviestin vieminen on mun mielestä yksi vaativimmista tehtävistä, koska se omainen pitää kohdata oikealla tavalla… Se täytyy hoitaa ammattitaitoisesti, Taina pohtii.


Farmi Suomi

Taina Ojaniemi on hoitanut osuutensa tehtävistä mallikkaasti, tässä keittiövuorossa. Kuva: Nelonen


Taina saa Akselilta kiitosta ja samalla julkkiskokki paljastaa, että pitää työtään kokkina ja burgerimiehenä toisinaan vähäpätöiseltä muihin ammatteihin verrattuna.

-Hienoa, että yhteiskunnassa on sellaisia ihmisiä, jotka haluavat tehdä sitä. Mulla on ihan järjetön rispekti siihen työhön, mitä teet. Lääkäreissä sama juttu. Välillä miettii, että oma työ on merkityksetöntä, kun se on pääasiassa tiskaamista ja perunankuorintaa, burgerimies naurahtaa.


Farmi Suomi

Taina valitsi Teemu Packalenin laavulle, mutta kaksintaistelussa kumpikaan heistä ei tippunut pois kisasta. Kuva: Nelonen


Taina ei mene mukaan Akselin kevyeen sanailuun, vaan painottaa, että Akselin ammattitaidolla on Farmilla ollut korvaamaton merkitys muille kilpailijoille.

-Siitä tulee hyvä fiilis ja nautintoa. Täälläkin kuinka paljon olet tuonut hyvää meille, kun ollaan saatu nauttia ihan mielettömän ihanista ruokahetkistä, mehän ollaan kaikki suupielet ylöspäin!


Lue myös: Farmi-tippuja Kristian Heiskari sai ammattiauttajalta napakan palautteen:"Psykologi totesi, että..."


Lue myös: Cristal Snow rehellisenä Farmi-uransa lopusta: "Saa mut tuntemaan, että olisin jotenkin pettänyt"


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa la klo 20

Farmi Suomi Extra Nelosella ja Ruudussa la klo 21.35


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat