Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Cristal Snow rehellisenä Farmi-uransa lopusta: "Saa mut tuntemaan, että olisin jotenkin pettänyt"

Cristal Snow sai lähtöpassit Farmilta hävittyään Sani Aartelalle kaksintaistelussa.

23.3.2022 klo 9:05

Farmi Suomi

Sani Aartela, Cristal Snow ja Tauski Farmi-pirtinpöydän ääressä. Kuva: Nelonen


Farmi Suomesta putosi jo kuudes kilpailija ja tällä kertaa Cristal Snown oli vuoro lähteä. Snow eli Tapio Huuska on ilahduttanut maalaismaisemissa iloisella elämänasenteellaan ja reippaudellaan. Cristal Snow on tehnyt töitä monessa eri roolissa mm. juontajana, laulajana, lauluntekijänä, näyttelijänä, ohjaajana ja kirjailijana.


Lue myös: Heterofobiasta kärsivä Cristal Snow , 46, ylistää kyynelehtien Teemu Packalénia: "Olen löytänyt..."


Laulaja Sani Aartela haastoi Snown kaksintaisteluun. Mestarisahuri-kisassa monilahjakas Snow hävisi vain sekunnilla.

-Matka olisi ollut täydellinen, jos olisin saanut tiputettua Krisun (Kristian Heiskari). Mä halusin sitä tosi paljon, koska hän on niin voittamaton. Jos olisin tiputtanut Krisun ja tippunut sen jälkeen itse, se olisi ollut täydellinen matka mulle, Cristal tunnustaa Farmi Suomi Extrassa.


Farmi Suomi

Cristal Snowlla riitti iloa maalaismaisemissa. Tässä hän viihdyttää Atte Kalevaa, Sanna Mämmiä ja Gogi Mavromichalista. Kuva: Nelonen


Kimmo Vehviläinen kannustaa Snowta:

-Eikö se nytkin ollut melkein täydellinen. Sekunti erotti sut jatkosta! Siinä oli ilmassa, että sun matka tuli täyteen ja se oli sulle ihan ok, Vehviläinen kysäisee.


-Niin oli. Mulla oli stressiä ulkomaailmassa, mun on pakko sanoa se, joten olin ok sen kanssa. Kaikki halusivat jäädä. Sannilla oli fiilis, että kenet hän haastaa, niin mä sanoin, että ota mut, että jos mä tipun, niin sit mä tipun, Cristal paljastaa.


Farmi Suomi

Sani Aartela valitsi kaksintaisteluparikseen Cristal Snown miehen omasta pyynnöstä. Kuva: Nelonen


Cristal Snow kertoo yllättyneensä saamastaan palautteesta. Näin hän kirjoittaa Instagram-tilillään:

-Voi teitä kakkapyllyjä! Te olette niin ihania. Tämä joukkosurun kollektiivisuus siitä, että tipuin Farmilta on niin sydäntä särkevää. Nämä viestit joita te olette laittaneet saa mut tuntemaan että olisin jotenkin pettänyt teidät kaikki. Siitä olen niin pahoillani, Snow aloittaa Instassa.


Farmi Suomi

Snown lähdön jälkeen Farmilla jatkavat Akseli Herlevi, Taina Ojaniemi, Sanna Mämmi, Teemu Packalén, Gogi Mavromichalis, Kristian Heiskari, Atte Kaleva, Pauliina Laitinen ja Sani Aartela. Kuva: Nelonen


Snow jatkaa Instassa.

-Mä en olisi ikinä arvannut, että vastaanotto mun matkasta tuolla telkkarissa olisi tällainen. Tää tuli isona yllätyksenä. Farmi on muuttanut mun elämää aika suuresti. Tajusin itsestäni aivan uusia puolia joita olen kantanut mukanani sieltä lähdettyäni ja iloinnut että olen se sai tällaisen käännekohdan aikaan elämässäni. Se tuli tarpeeseen.

-Mulla on hirveän hyvä olo itseni kanssa ja mä sain tuolta takaisin itsevarmuutta jonka olin vähän kadottanut. Tapasin upeita ihmisiä ja kuulin hienoja tarinoita. Kiitos #farmi @nelonen


Cristal Snow jakoi kuvia Instassa Farmi-kuvauksista, klikkaa oikealla olevaa nuolta nähdäksesi kaikki kuvat:Lue myös: Oho! Cristal Snow näyttää tältä “luonnontilassa” - Katso rehelliset kuvat Farmi-kuvauksista!


Farmi Suomi lauantaina ilmaiseksi Ruudussa ja Nelosella kello 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»