Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Atte Kaleva paljastaa maalaiselon suurimman sudenkuopan: "Yhtäkkiä huomasin, että..."

Farmi Suomi -ohjelmassa nähtiin tiukka kaksintaistelu, jonka päätteeksi Atte Kaleva tippui kisasta.

19.4.2022 klo 13:40

Atte Kaleva

Kapteeni evp Atte Kaleva on terrorismin ja jihadismin tutkija, tietokirjailija ja poliitikko. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi -realitystä tippui jo yhdeksäs kilpailija. Torppariksi nimetty Gogi Mavromichalis valitsi kaksintaisteluun poliitikko Atte Kalevan. Atte otti mittaa toimittaja Sanna Mämmistä, mutta hävisi taitokisan ja joutui hyvästelemään farmilaiset.Farmi Suomi Extrassa Kaleva paljasti, että oli suunnitellut kilpailunsa Farmilla aivan toisin kuin miten se toteutui.

-Silloin kun tulin Farmille ja näki sen, että meitä on 14 siellä ja 12 saa paikan, mulle tuli kamala draivi, että mun on pakko päästä tänne! Sitten, kun siitä lähti se peli ja siellä oli kovia pelaajia, niin se jotenkin imi mukaansa se peli.

-Yhtäkkiä huomasin, että olen joka puolella säätämässä, hääräämässä ja hämmentämässä. Se oli just se, mitä mä ajattelin, että ei ikinä pidä tehdä! Mullahan se pelisuunnitelma ei onnistunut ollenkaan, se heti alusta lähtien hajosi, Atte Kaleva paljastaa maalaiselon sudenkuopat.


Atte Kaleva

Atte Kaleva ja Gogi Mavromichalis keskustelua herättäneen kasvihuoneen edessä. Kuva: Nelonen


Atte Kalevan ja Gogi Mavromichalisin välit olivat kärsineet, kun Atte oli kommentoinut Gogia kasvihuoneen rakennustehtävässä.

-Ei saa suututtaa muita kilpailijoita ja siihenkin mä syyllistyin. Ei olisi kannattanut sanoa Gogille, olisi antanut sen mennä vaan. Gogi oli käyttänyt paljon vaivaa, se oli aika vaikea tehtävä. Siitä tuli tosi hieno siitä kasvihuoneesta, niin miksi mun piti sanoa.Atte Kaleva

Toimittaja Sanna Mämmi pudotti Atte Kalevan kaksintaistelussa. Kuva: Nelonen


Kaleva ei kuitenkaan uskonut, että hänet olisi valittu kaksintaisteluun kaunojen tai pitkävihaisuuden takia.

-En usko, että hän minua kaksintaisteluun laittoi, koska meillä olisi tällaista ollut. Me tullaan Gogin kanssa hyvin toimeen ja meillä oli paljon hyviä hetkiä Farmilla. Uskon, että Gogi ajatteli enemmän samalla tavalla kuin mä ajattelin siinä vaiheessa, että paha vastus.


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa la klo 20

Farmi Suomi Extra Nelosella ja Ruudussa la klo 21.35


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat