Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi murtuu täysin - Kyyneleet ei lopu: "En tiedä ollenkaan, pystynkö..."

Varo sisältöpaljastuksia!

22.5.2024 klo 9:55

Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi on ex-maastohiihtäjä, jolla on plakkarissa mm. parisprintin olympiavoitto ja hän on kolminkertainen MM-pronssimitalisti. Kuva: Karri Hakamäki, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä julkkiskisaajat asuvat maatilalla Pieksämäen lähellä tehden maatilan töitä, kisaten ja myös kisastrategioita hioen. Jäljellä on enää viisi farmilaista: Daniel Dani Lehtonen, Veeti Kallio, Linnea Vihonen, Michael Ntima ja Sami Jauhojärvi.


12 jaksossa tuvan pöydän ympärille istahtanut viisikko saa yllätyksen: tuliaisia kotipuolesta. Jokaiselle on herkkusyötävää ja kirje.


Syötävät saavat erityisen iloiseksi. Kirjeet puolestaan nostavat vahvoja tunteita pintaan. Pöydän ympärillä kyynelehditään, kun yksi kerrallaan jokainen alkaa lukea saamaansa kirjettä.


Ex-hiihtäjä, yrittäjä Sami Jauhojärvi pyyhkii silmiään jo kuunnellessaan muiden kirjeiden lukemista. Kun Samin oma vuoro tulee, hän avaa kirjettä hitaasti ja saa sanottua:

-Jännittää avata. En tiedä ollenkaan, pystynkö lukemaan.


Farmi Suomi

Ammattiurheilijan uransa jo lopettanut Sami Jauhojärvi on tottunut ruumiilliseen työhön ja Farmilla hän onkin tarttunut rivakasti hommiin. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Hiihtäjälegenda katsoo tovin kirjettä ja näyttää keräävän itseään. Sitten hän aloittaa:

-Sami, ihana kuulla, että siellä on asiat hyvin ja kalaakin on tullut. Täällä arki on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ja kotona ehdimme hädin tuskin käydä kääntymässä kaikkien harrastusten ja pakollisten menojen välissä, hän saa luettua.


Jauhojärvellä tunteet nousevat pintaan, ja ääni sortuu. Hän kyynelehtii, eikä pysty jatkamaan kirjettä. Hän ojentaa kirjeen Veeti Kalliolle, joka jatkaa lukemista:

-Pojat on kerännyt paljon kanttarelleja ja marjassakin on käyty. Puolukat oli paikoin vielä raakoja. Kovasti täällä on mietitty, että jos isi voittaa, niin mitä rahoilla tehdään. Ehdoton ykkönen on viikon reissu muumimaahan. Kaikilla meillä on jo kova ikävä, mutta samalla toivomme, että olisit siellä loppuun asti. Kuopuksella on maapallon kokoinen ikävä. Tsemppiä loppuun asti. Sydämen-kuva. Ps. Olet halihampurilaisen pihvi, kun tulet kotiin, Kallio lopettaa.Farmi Suomi

Koivun oksien karsimispuuhissa Sami Jauhojärven kanssa Miina Äkkijyrkkä, Veeti Kallio ja Merja Kyllönen. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Tilanne on herkkä ja farmilaiset kehuvat ihanaa kirjettä. Jauhojärvi avaa tilannetta kameralle lukuhetken jälkeen:

-Kirjeestä jäi mieleen halihampurilainen. Että siellä on kolmelta sivulta meidän ihanat lapset ja... Joita on jo iso ikävä, Jauhojärvi saa sanottua liikutukseltaan.


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi hermostuu Miina Äkkijyrkkään - Tilanne kärjistyy: "Kädet pois, Miina!"


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Merja Kyllönen ei säästele sanojaan: "Mä inhoan..."


Lue myös: Tätä ei nähty tv:ssä: Farmi-tippuja Kirsikka Simberg sai pohdittavaa Susanna Laineelta: "Mä en..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»