Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Fanien toiveet on kuultu! Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuu uusin jaksoin TV:ssä!

Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarja palaa uusin jaksoin ja eka osa nähdään Nelosella.

25.5.2021 klo 7:00

Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Näyttelijät Vihinen, Hela, Silvennoinen, Saisio ja Kahilainen. Kuva: Nelonen


Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan edelliset kaksi kautta ovat olleet menestyksiä ja sarja on kerännyt itselleen uskollisen fanikunnan. Nyt Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarja palaa uusin jaksoin.


Mistä kaikki lähtee liikkeelle? Auni Parmas (Elsa Saisio) sai suuren perinnön, mutta mammona on kaadettu kurkusta alas ja Auni palaa hattu kourassa Valkeakoskelle. Syntejä pyhittääkseen Auni haluaa avata oman joogasalin.


Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) ja Auni Parmas (Elsa Saisio). Kuva: Nelonen


Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on innoissaan Aunin paluusta ja toivoisi tämän jatkavan poliisihommia Kontion aisaparina. Poliisipäällikkö Ljunkan (Timo Kahilainen) ja vanhemman konstaapeli Vänskän (Mari Perankoski) suhde syvenee ja etenee puhtaasta S/M:stä kohti avioliiton satamaa.


Vakavoitumista on havaittavissa sisäisen tarkastuksen Kiiverin (Inka Kallén) ja vanhemman konstaapeli Kostamovaaran (Ernest Lawson) huushollissa, jossa odotetaan kaksosia.


Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Vanhempi konstaapeli Vänskä (Mari Perankoski) ja Valkeakosken terveyskeskuksen ylilääkäri Sirkka Pohjantalo (Kaisa Hela). Kuva: Nelonen


Yllättäviä jännitteitä Valkeakosken rauhaisaan idylliin luo uusi kaupunginjohtaja Keijo Riippa (Ville Myllyrinne), jolla on kyseenalaisia suunnitelmia kaupungin vetovoiman ja talouden kohentamiseksi. Onneksi kansalaisten etua ajaa kunnanvaltuustoon kahdella äänellä noussut Hurtta (Heikki Hela), joka on poliittisen uskottavuuden nimissä ratkennut ryyppäämään.


Hurtan suhteiden avulla Sumelius (Ilkka Heiskanen) tekee uuden aluevaltauksen ja perustaa Valkeakosken ääniaalloille Jouko Sumeliuksen Humanistisen Eetteriradion.Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Keijo Riippa (Ville Myllyrinne) luo yllättäviä käänteitä Valkeakosken rauhaan. Kuva: Nelonen


Kummeli esittää: Kontio & Parmas ensimmäinen jakso esitetään Nelosella ke 26.5. klo 21.

Jakson voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen. Koko 3. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa.


Katso kaikki tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»