Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Faktat pöytään! Jukka Hildén avoimena huumeiden käytöstä - Chachi-vaimolta tyhjentävä reaktio

Jukka Hildén nousi otsikoihin kannabiksesta.

17.8.2021 klo 10:40

Jukka Hildén

Jukka Hildén on Duudson-ryhmän perustajajäsen ja hänet on nähty tv:ssä mm. Suurmestari ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva: KKM


Jukka Hildénin huumausaineiden käyttörikoksesta uutisoitiin tiistaina lehdistössä mm. Iltalehdessä ja Ilta-Sanomissa. Nyt Hildén on kertonut oman kantansa ja kirjoittanut avoimen kirjeen Instagram-tilillään.Duudsoneista ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Hildén kirjoitti näin somessa:

-Oon pahoillani siitä mitä tänään on uutisoitu. Oon mokannut. Tänään uutisoitiin että saan syytteen kannabikseen liittyvästä huumausaineen käyttörikoksesta, jossa on kyse yhden kannabis sätkän ostamisesta kesällä 2019 kun olin Suomessa käymässä. Ymmärrän että tämä ei ole Suomessa laillista ja olen asian poliisille tunnustanut. Syyskuussa tulen saamaan tästä sakkorangaistuksen, Duudson-Jukka aloittaa.


Jukka Hildén avaa kannabiksen käyttöään näin:

-Mulla oli tosi pahoja nukahtamisongelmia, jotka oli jatkunut pitkään. 2019 asuin vielä kaliforniassa, missä kannabis on laillista ja siellä mulle suositeltiin kannabista nukahtamislääkkeiden sijaan.


Lopuksi Hildén pahoittelee tapahtunutta:

-Oon tosi pahoillani tästä aiheutuneesta harmista. Toi oli tosi vaikeeta aikaa ja oon siitä aikaisemminkin puhunut mutta onnekseni voin sanoa että se on mennyttä aikaa. Nyt voin hyvin ja oon taas löytänyt itseni. Kiitos tsemppiviesteistä <3


Jakamassaan kuvassa Hildén on valoisissa tunnelmissa hymyillen eriväristen sydämien keskellä:Kommentteja kirjoitukseensa Jukka Hildén onkin saanut satamäärin. Yksi tärkeimmistä lienee oman vaimolta Chachi Hildénillä (o.s. Gonzales) saatu tuki.


Chachi-vaimo kirjoittaa Instassa lyhyesti, mutta positiivisesti:

-Proud of the man you are, Chachi lataa sydän-hymiön kera. Tämä on vapaasti suomennettuna "Olen ylpeä siitä miehestä, joka olet".


Jukka ja Chachi Hildénillä on kaksi lasta: Sophia ja Amélie Irene. Hildéninillä on edellisestä liitostaan lapset Sisu ja Lili.


Lue myös: Jukka Hildén sanoo painavan mielipiteen avioerostaan: “Onhan se ihan pers**stä käydä se…”


Lue myös: No nyt! Jukka Hildén "Aatamin" puvussa - Chachi-rakkaalta ylistävä kuvakollaasi!

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat