Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-glamourmalli Henna Kalinainen: “Tissit edellä mentiin lööppeihin” - Häpesi rajusti ylipainoaan

Tosi-tv-veteraani Henna Kallonen myöntää käyttäneensä kehoaa hyödyksi julkisuuden tavoittelemiseksi.

8.8.2020 klo 10:00

Olet mitä syöt

Henna Kalinainen odottaa vauvaa ja laskettu aika on vuoden lopulla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Henna Kalinainen on tullut tutuksi tosi-tv-ohjelmista Big Brotherista Viidakon tähtösiin. Tosi-tv-veteraani ja ex-glamourmalli myöntää käyttäneensä kehoaa hyödyksi julkisuuden tavoittelemiseksi.


- Tissit edellä mentiin lööppeihin. Kuuluin sellaiseen glamour-tyyppiseen genreen, jossa bikinit, vähäpukeisuus ja rinnat olivat tärkeitä. Ja se on valitettava tosiasia, että sitten kun ulkomuoto muuttuu, se on herkemmin myös esillä.


Henna Kalinaiselle julkisuus toi myös ulkonäöllisiä paineita. Hänen kilojaan on seurattu tarkasti tietyn tyyppisissä lehdissä ja hänen ulkomuotoaan on kommentoitu ärhäkästikin. Kun kommentointi kävi kuumana Kalinainen otti arvostelut ja kommentit raskaasti.


- Yhtäkkiä kun tulee muodonmuutos ja sinusta tulee ihan tavallinen, niin se ylikorostui ja aiheutti mulle tosi kovaa ahdistusta, häpeää ja masennusta. Paine oli kova. Mulla oli sellainen olo, että mun pitää mennä piiloon, muuttaa pois Suomesta ja vaihtaa henkilöllisyyttä. Oli aivan karsee olo, en saanutkaan olla enää oma itseni, vaan olisi pitänyt olla jotain muuta, Kalinainen toteaa vakavana.


Olet mitä syöt

Henna Kalinainen ja Pippa Laukka Olet mitä syöt -ohjelman lehdistötilaisuudessa selfien äärellä. Taustalla OMS-osallistujia. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Kalinainen on pistänyt elämäntapaansa remonttiin hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa uudella Olet mitä syöt -kaudella. Mikä kauneusihanteesi on tällä hetkellä?

- Mulla ei ole enää sellaista kauneusihannetta, että minkä väriset hiukset tai minkä kokoinen tai minkä kokoiset rinnat on. Kun ihminen näyttää siltä, että hän voi hyvin, niin sen huomaan. Esimerkiksi Pippa Laukka tai Janni Hussi ovat upeita. Heistä näkee, että ihmisellä on positiivinen energia ja he voivat hyvin.


Olet mitä syöt alkaa MTV3:lla to 3.9. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»