Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit-Matti hakeutui terapiaan, "Ensitreffit-kollega" Ville Manner yllättää: "Ei tarvi olla.."

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Matti meni naimisiin Pauliinan kanssa. Liitto päättyi kuitenkin monen yllätykseksi eroon.

24.1.2024 klo 10:03

Ensitreffit alttarilla

Vantaalla asuva poliittinen toimittaja Matti Lepistö etsi loppuelämän kumppania Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pääsimme seuraamaan, kun vantaalainen Matti ja oululainen Pauliina tapasivat alttarilla, tutustuivat ja rakastuivat. Pari vaikutti kuin toisilleen luoduilta ja näytti olevan valmis loppuelämän rakkauteen.


Kaikki ei kuitenkaan mennyt putkeen, vaan avioliitto päättyi eroon. Nyt Matti Lepistö on kertonut omalla Instagram-tilillään hakeutuneensa terapiaan.


Matti aloittaa omalla Instagram-tilillään näin:

-Olen hakeutunut terapiaan. Puhuminen ammattilaisen kanssa tekee aina hyvää. Olin vielä muutama vuosi sitten mies, joka ei puhunut. Pidin aina kaiken sisälläni. Piti kestää mitä tahansa ”kuin mies”. Se oli huono tie, tuhoisakin itselleni.


-Kun aikoinaan opin kantapään kautta puhumaan ja sitä kautta jäsentelemään ajatuksiani, elämästä ei ehkä tullut heti helppoa, mutta siitä tuli jotenkin järkeenkäypää ja aiempaa kevyempää. Terapiaan linkittyy Suomessa ajatus kriiseistä ja ongelmista - ehkä häpeääkin varsinkin meillä miehillä.


Ensitreffit alttarilla

Matti ja Pauliina näkivät toisensa ensi kertaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Matti jatkaa somessa:

-Terapiassa voi kuitenkin käydä muutenkin kuin elämän umpikujissa. Esimerkiksi itselläni ei ole tällä hetkellä mitään hätää, mutta puhumisesta ei ole haittaakaan. Paljon on elämässä tapahtunut, sitä on hyvä käydä läpi. Siksi sanon kaikille muille miehille: puhukaa ja puhukaa. Siinä ei ole mitään hävettävää tai heikkoutta.


Poliittisena toimittajana töitä tekevä Matti ottaa kantaa myös Suomen politiikkaan:

-Suomessa tosin meillä on valtava ongelma se, että terapiaan ei juurikaan pääse, jos ei ole rahaa. Terapiaan pääsyä laajemmin mielenterveyspalvelut ovat yleisesti ottaen surkealla tolalla tässä maassa. Se on häpeällistä Suomelle.

-Itse pääsin tv-ohjelman kautta terapiaan heti kun pyysin. Se on etuoikeus, sen ei pitäisi olla sellaista. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus, joten #terapiatakuu


Ensitreffit alttarilla

Matti ja Pauliina häämatkalla Ranskan Marseillessa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Lopuksi Matti vaatii tilille pääministeripuoluetta ja pääministeriä:

-Olisiko teidän aika toteuttaa vaalilupauksenne terapiatakuusta?


Matti on jakanut somessa kirjoituksensa yhteyteen kuvan itsestään, hän ei katso kameraan, vaan pää on alaspäin. Kuva ja tekstit lainattu Matti Lepistön Instagram-tililtä:Somekansa on antanut Matille kannustusta. Myös Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Ville Manner ja pappi Kari Kanala on kommentoinut Matin päätöstä:

-Upea avaus @mattilepisto. Täällä täysin samaa mieltä ja olisi hienoa, jos hallitus tekisi asialle jotain konkreettista. Olen terapiaa myös käyttänyt matkani varrella ja voin suositella lämpimästi kaikille. Ei tarvi olla kriisiä, koneistoa kannattaa silti aina välillä huoltaa, Ville Manner kirjoittaa.


-Hienoa! Respect!, Kari Kanala komppaa.


Ville Manner ja Anniina Marjamäki avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella kaudella v. 2019. Kuva lainattu Mannerin Instagram-tililtä:Lue myös: Ensitreffit-Matti rehellisenä yllätyserosta - Koskettava avautuminen surun hetkellä: "Unelmoimme..."


Lue myös: MTV: Eronnut Ensitreffit Waltteri saa naisilta tällaisia suoria yhteydenottoja "Wow, en tiennyt..."


Lue myös: MTV: Mitä kuuluu nyt? Eronnut Ensitreffit Aleksi rehellisenä: "Kyllä se silti yllätti, miten..."


Ensitreffit alttarilla MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»