Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Eronnut Ensitreffit Waltteri saa naisilta tällaisia suoria yhteydenottoja "Wow, en tiennyt..."

Waltteri ja Julia eivät onnistuneet muodostamaan parisuhdetta Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

4.1.2024 klo 12:13

Ensitreffit alttarilla Julia

Waltteri toivoi löytävänsä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rinnalleen avoimen ja avarakatseisen puolison, joka kohtelee kaikkia ihmisiä tasaveroisesti ja on ennen kaikkea hyvä ihminen. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa urheilukaupassa visualistina ja johtoryhmän jäsenenä toimiva Julia ja kiinteistöbisneksen johtotehtävistä ensihoitajan opintoihin suunnannut Waltteri tapasivat ja tutustuivat. Romanttista parisuhdetta ei heidän välilleen kuitenkaan syntynyt.


Ohjelmassa nähtiin Waltterin ja Julian juhlahetkiä mm. häät ja häämatka. Myös heidän arkeaan kuvattiin ja annettiin kummallekin mahdollisuus käydä läpi omaa ajatteluaan ja tunteitaan kameroille. He saivat myös asiantuntija-apua läpi koko tuotannon.


TV-sarjasta monelle katsojalle jäi Waltterista kuva, että hän yritti kaikkensa saadakseen parisuhteen toimimaan. Nyt kun ohjelmaa on näytetty tv:ssä ja viimeinenkin jakso on tullut ulos, niin Waltteri on saanut viestejä naisilta. Hän kertoo niistä MTV Uutisille yhteishaastattelussa Julian kanssa.

-Ei (ole tullut) ehkä ihan suoraan sellaisia, että lähdetäänkö treffeille, mutta sitä läheneviä kommentteja on tullut. Ihmiset ovat olleet kyllä otettuja tästä ohjelmasta.Ensitreffit alttarilla Julia

Waltteri ja Julia hääpäivänään. Kuva: MTV3


Aktiivinen mies on saanut lukuisia yhteydenottoja ja avaa viestien sisältöä mm. näin:

-Musta tuntuu, että on tullut useampi sellainen viesti, että "wow, en tiennyt, että tuollaisia miehiä on olemassakaan". Se tuntuu tosi kivalta, kun näin sanotaan. Niitä on tullut useita, Waltteri kertoo MTV:lle.


Waltteri kertoo saaneensa erityisesti palautetta siitä, miten hienosti hän huomioi kumppaniaan eli Juliaa.

-Jotain olen siinä ohjelmassa tehnyt oikein ja jotain hyvää on minussa, että ihmiset ajattelee näin. On kehuttu sitä, miten huomioi toista. On kehuttu, miten osaa ja uskaltaa puhua sekä sellainen välittäminen on välittynyt ohjelmasta kyllä. Tätä on kehuttu.


Vaikkei parisuhdetta ja rakkautta löytynyt tosi-tv:ssä, Waltterilla on nyt Ensitreffien myötä selkeämpi näkemys siitä, mitä hän tulevalta kumppaniltaan toivoo.

-Se kipinä pitää olla, se on se, minkä olen tajunnut. On lopulta ihan sama, jos kaikki muut faktat ovat kunnossa, mutta jos se kipinä ei syty.

-Jos nyt tulisi seuraava parisuhde ja olisi joitain yksittäisiä juttuja, jotka eivät mätsäisi, mutta jos siellä on se kipinä ja se tunne, niin sitä kannattaa työstää, Waltteri pohtii MTV:lle.


Ensitreffit alttarilla Julia

Julia ja Waltteri matkasivat häämatkalle Kreikan Santorinille. Tässä Waltteri kuvaushommissa. Kuva: MTV3


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Ensitreffit alttarilla Julia syyttää tästä asiantuntijoita: "Eihän se..."


Lue myös: MTV: Ensitreffit Riia puhuu suunsa puhtaaksi - Ero Aleksista muhi jo 3 vkoa häistä: "Mulle ei..."


Lue myös: MTV: Ensitreffit Matti paljastaa - Karkasi Pauliinan kanssa häämatkalla Ranskassa: "Otettiin vaan.."


Ensitreffit alttarilla mtv-palvelussa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»