Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ellinoora on saanut arvosteluja painostaan ja ulkonäöstään - Singer-songwriter kulkee omaa tietään

Tällä viikolla saamme tilaisuuden päästä kahdelle Ellinooran keikalle tv:ssä.

22.10.2019 klo 8:50

Jone ja Tähdet

Ellinoora. Kuva: Juuso Santala Warner Music.


Ellinoora on singer-songwriter, laulaja-lauluntekijä, joka on saavuttanut omalla tuotannollaan vakiintuneen kuulijakunnan. Tie arvostetuksi muusikoksi on kuitenkin vaatinut kasvamista ja oman itsensä kuuntelua.


Ellinoora kertoo Anna-lehdessä saaneensa kritiikkiä mm. painostaan ja ulkomuodostaan.

-Arvostan sitä, että kroppani toimii ja voin tuottaa ääntäni terveesti. Se, että minulla on hyvä olo, on paljon tärkeämpää kuin se, mahdunko s-koon vaatteisiin. En ole malli. Jos sopivaa vaatekokoa ei löydy, tehdään se itse. Tehdään vaikka sukkahousut, jotka eivät purista, artisti kertoo lehden haastattelussa.


Nyt meillä on mahdollisuus kuulla ja nähdä uuden Vaaleanpunainen vallankumous -levyn tuotantoa tuoreeltaan artistilta, joka ei halua olla vain melonkolisia lauluja laulava hauras nainen tai voimabiisien rohkea tahtonainen, hän haluaa olla molempia ja kaikkea siltä väliltä.Jone ja Tähdet eka kausi lähenee loppuaan ja viimeisenä vieraana on Ellinoora. Jone hyppää Ellinooran keikkabussiin, jonka hattarainen tunnelma saa Jonen pään pyörälle. Päivän aikana harmaa Tampere saa vaaleanpunaisen kuorrutuksen, joka avaa portit Ellinooran sielunmaisemaan.


Jone ja Tähdet Nelosella ti klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Jone ja Tähdet

Ellinoora. Kuva: Nana Simelius Warner Music


Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys nähdään suorana tv:stä ja Ellinoora on mukana. Ohjelmassa kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen ja saadaan nähdän kotimaisten artistien esityksistä.


Esiintyjinä myös Katri Helena, Antti Ketonen ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtioppilaat Eini, Olli Herman ja Jannika B sekä TTK-tähtiopettajia.


Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys suorana MTV3:lla ke 23.10. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat