Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Edes Maria Veitola ei tiedä, kuka on maskin takana... Totaalisen kreisi Masked Singer Suomi tv:seen

Hullunhauskaksi kehuttu Masked Singer alkaa myös Suomessa. Masked Singer Suomi pistää arvuuttelemaan, kuka on naamion takana?

11.2.2020 klo 13:15

Masked Singer Suomi

Tässä ovat uuden tv-viihdeohjelman tähdet maskien takana. Asuista ei pilkahda ulos mitään, mistä voisi tunnistaa kisaajan. Kuvan hahmot tullaan tuntemaan nimillä Hevonen, (ylärivi vas.) Ampiainen, Kisu, Shamaani, Peacock, Alien, Leijona, Söpö (alarivi vas.) Dragon, Heinäseiväs, Kana ja Pupu. Kuva: MTV3


Maailman villeimmäksi, oudoimmaksi, absurdeimmaksi, koukuttavimmaksi ja kuumimmaksi viihdeohjelmaksi kuvailtu Masked Singer alkaa Suomessa. Tässä viihdesarjassa pääosassa ovat julkkisuudesta tutut, tosin me emme tiedä, keitä he ovat.


Viihdeohjelmassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 12 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. He ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä. He ovat koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä.


Masked Singer Suomi

Masked Singer -ydinjoukko, joka ei sekään tiedä, kuka naamion takana on. Kuva: MTV3


Masked Singer Suomen juontaa Ilkka "Ile" Uusivuori. Vakiopanelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola. He yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.


Vierailevina panelisteina nähdään Tuure Boelius, Aki Linnanahde, Joonas Nordman, Jufo Peltomaa, Krista Siegfrids, Mikko Kuustonen, Benjamin Peltonen, Eini, Jannika B ja Eicca Toppinen.


Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on myyty jo 50 maahan ja noussut ansaitusti puheenaiheeksi.


Masked Singer Suomi MTV3:lla la 14.3. klo 20 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»