Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Danny ja Helmi sekä Herra Ylppö ja Julia hurjassa some-ryöpytyksessä: Ikäero saa tunteet kuumenemaan

Dannyn ja Herra Ylpön seuralaiset Helmi Loukasmäki ja Julia ovat nostaneet Suomi24 Keskustelu -sivustolla tunteet pintaan.

27.1.2021 klo 11:30


Helmi Loukasmäki
Danny on mukana UMK-kisassa Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua -kappaleella. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Herra Ylppö ja Danny on kumpikin yhdistetty itseään huomattavasti nuorempiin naisystäviin. Herra Ylpön on kerrottu tapailevan hieman yli parikymppistä tummaa Julia-kaunotarta. Musiikkineuvos Ilkka Danny Lipsanen on puolestaan viettänyt aikaa Helmi Loukasmäen kanssa.Ylpöllä ja Julialla on ikäeroa reilut 20 vuotta, Dannylla ja Helmillä noin 50 vuotta. Suuret ikäerot ovat herättäneet rajua keskustelua Suomi24 Keskustelu -sivustolla www.suomi24.fi Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen itseään paljon vanhemman miehen kanssa?


Eräs keskustelija aloittaa napakasti:

-Isä ja tytär ikäero. Itse isänä häpeäisin silmät päästäni.

-Helmi on mun mielestä aikas nätti, mutta "menee hukkaan" pyöriessään kalkkiksen kanssa hoodeilla, toinen pohtii.


Helmi Lounasmäki jakoi Instagramissa kuvan hänestä ja Dannystä läheisissä tunnelmissa viime kesänä Raumalla:Yksi keskustelija käy analysoimaan Dannyn ja Helmin suhteen tilaa:

-Danny todennäköisesti vain haluaa jelppiä Helmiä ja pitää häntä kotonaan koska Helmi on soma kuin kissanpentu ja mukavaa seuraa vanhoilla päivillä. Helmi käyttää Dannya ja D:n suhteita hyväkseen yhteiskunnassa kiipiessään, mutta eiköhän tuo liene molemmille - ja meille kailkille- sannomattakin selvää. Ja tietyllä tavalla ymmärrettävääkin.


Myös Dannyn ex Erika Vikman tuodaan mukaan:

-Sama oli muuten tilanne Erika Vikmanin kanssa. Iso-D buustasi E:n uraa, ja sai itselleenkin huomiota. Win-Win situation.

Tuskinpa pappa kuitenkaan sutimaan on päässyt... kumpaakaan.


Yksi keskustelija pohtii näin:

-Ehkä heille ikäero ei oikesti ole niin iso juttu mitä se muille on. Helmi ei ole käsittääkseni myöskään koskaan väittänyt seurustelevansa Dannyn kanssa. Toki monille se siltä saattaa näyttää, mutta mistäpä kukaan mitään tietää. Maailmaan mahtuu monenlaisia ihmissuhteita ja hyvä niin.


Helmi Loukasmäki

Herra Ylppö tuli koko kansalle tutuksi edellisellä Vain elämää -kaudella. Kuva: Nelonen, Petri Aho

Herra Ylpön ja Julian intiimit asiat pohdituttavat ankarasti ja keskustelu sujuu värikkäästi:

-Naisena. En jaksa ymmärtää. Miksi kukaan normaali 24 vuotias haluaisi harrastaa seksiä isänsä ikäisen kanssa...


Keskusteluissa otetaan myös raha-asiat puheeksi:

-Julia haluaa Ylpön koska Ylppö on Rikas. Ylppö halua Julian, koska hänellä on varaa haluta mitä huvittaa. Tai ainakin melkein, yksi pohtii.


Myös 44-vuotias "perusjamppa" pääsee ääneen:

-Mulla on näin 44v miehen näkökulmasta vähän toinen kanta.. tarjolla olis ollu kyllä 20-25v. nyt on jo toinen 55v menossa toki nuorekas rautainen... on ollut kyllä yksi nuorikko, mutta kun ei jaksa kädestä pitäen opettaa kaikkea mitä elämässä pitää.. ihan muuten perusjamppa olen.


Herra Ylppö ei ole liioin jakanut Instagramissa kuvia tyttöystävästään, mutta hän jakoi kuvakollaasin Vain elämää -hetkistä kulissien takaa:Eräs analysoi:

-No siis eihän toi Ylpön ja Julian ikäero oo edes vielä mikään paha. Onhan presidenttiparillakin 29 vuotta.


Helmi, Danny, Julia ja Herra Ylppö -keskustelu jatkuu edelleen kiihkeänä Suomi24 -sivulla. Pääset alkuperäiseen keskusteluun tästä.


UMK on Ylen ohjelmistoa.

Vain elämää kaudet Ruutu.fi


Telsu.fi - tv-opas 24/7


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat