Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Briteissä ennätyssuuret katsojaluvut kerännyt TV-sarja kohahduttaa - Pembrokeshiren murhat starttaa!

Tositapahtumiin perustuva rikosdraama Pembrokeshiren murhat kertoo Walesin lähihistorian pahamaineisimmista henkirikoksista.

8.5.2021 klo 7:00

Pembrokeshiren murhat

Luke Evans näyttelee sarjan pääosaroolia. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Tositapahtumiin perustuva rikosdraama kertoo Walesin lähihistorian pahamaineisimmista henkirikoksista. Vuosina 1985 ja 1989 tehdyt julmat kaksoismurhat järkyttivät alueen asukkaita, eikä niiden tekijä koskaan jäänyt poliisin haaviin.


Lähes 20 vuotta myöhemmin rikosetsivä Steve Wilkins (Luke Evans) päättää avata rannikkoseudun surmina tunnettujen tapausten tutkinnan uudelleen.Näyttelijä Luke Evans raotti omia tuntojaan sarjasta marraskuussa 2020 Britannian ensi-illan alla.

-Tarina tuntui suorastaan epätodelliselta, koska tutkinnassa oli niin uskomattomia käänteitä. Googlettelin tapahtumia kuvausten aikana, eikä niihin ole lisätty mitään fiktiivisiä yliampuvia yksityiskohtia, vaan tarina todella on varsinaista vuoristorataa. Se pitää katsojan varpaillaan, Evans lupaa.


Pembrokeshiren murhat

Luke Evans on walesilainen näyttelijä. Hän aloitti uransa West Endin tuotannoissa ja teki läpimurtonsa elokuvassa Titaanien taistelu. Yle Kuvapalvelu


TV-sarjassa Wilkins ja hänen tiiminsä käyttävät uusia rikosteknisiä menetelmiä ja löytävät dna:ta, joka suuntaa heidän huomionsa 1980- ja 1990-luvuilla tehtyyn murtovarkauksien sarjaan. Näiden rikosten tekijä istuu parhaillaan vankilassa, mutta on lähellä vankeustuomionsa loppua.


Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan. Löytävätkö etsivät riittävästi todisteita syyttääkseen epäiltyä ennen kuin hänet vapautetaan ja hän mahdollisesti jopa tappaa uudelleen?


ITV:n minisarja keräsi kotimaassaan ennätyssuuret katsojaluvut.


Pembrokeshiren murhat (12) Yle TV1 la 8.5.klo 19.40 ja samana päivänä kaikki jaksot Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Yle


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat