Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antti Tuisku: ”Jos mulle tulisi jouluaattona pizzaa, niin tulisi varmasti itku!” -Vain elämää: Joulu

Vain elämää: Joulu alkaa poikkeukselliseen aikaan perjantaina.

14.11.2019 klo 10:00

Vain elämää: Joulu

Antti Tuisku luottaa jouluna perinteisiin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Vain elämää: Joulu -ohjelmassa tämän kauden jengi kokoontuu ensimmäistä kertaa kesän jälkeen yhteisen pöydän ääreen. Artistit kertaavat pöydän ääressä kesän muistoja ja ohjelman vaikutusta elämäänsä.


Samu Haber joutuu jättämään joulujuhlan väliin työkiireidensä takia, mutta hän lähettää maailmalta henkilökohtaiset videoterveisensä jokaiselle artistille.


Koska kyseessä on jouluohjelma, artistit puhuvat myös joulusta ja sen perinteistä. Lauri Tähkä kertoo, että hänen lapsuuden kodissaan joulua vietettiin tarkan etiketin mukaan.

-Faija oli aina aika tiukka, kuinka se protokolla menee jouluaattona. Meillä oli kotona Pohjanmaalla aamusauna ja kaikkien piti hiljentyä joulurauhan julistukseen. Sen jälkeen oli glögiä terästettynä tietyistä kupeista.


Vain elämää: Joulu

Nyt vietetään yhdessä Vain elämää: Joulua! Mukana ovat tutut tämän kauden artistit: Lauri Tähkä, Erin, Elastinen, Maija Vilkkumaa, Vesala, Antti Tuisku ja VilleGalle. Kuva: Nelonen


Tähkän mielestä jouluaaton ja siihen liittyvät valmistelut voi ottaa myös rennommin. Nykyisin omien tyttäriensä kanssa hän sanoo syövänsä vaikka sushia tai hakevansa pizzaa.


Tämä kauhistuttaa erityisesti Antti Tuiskua, joka parahtaa.

-Jos mulle tulisi jouluaattona pizzaa, niin tulisi varmasti itku!


Antti Tuisku vannoon perinteiden nimeen myös joululauluissa. Artisti on mm. tehnyt joulualbumit Minun jouluni 1 ja Minun jouluni 2.


HUOM! Vain elämää: Joulu nähdään poikkeuksellisesti perjantaina 15.11. kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»