Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anne Kukkohovi aikuisten "lelujen" kimpussa - Paljasta pintaa ja pitsiä - Uskaltaisitko kokeilla?

Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi jakaa rohkeita hetkiä elämästään Instagramissa.

21.10.2022 klo 8:00

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on yrittäjä, juontaja ja somevaikuttaja. Mallina Suomessa ja ulkomailla työskennellyt Anne on pr- ja kauneusalan ammattilainen. Kuva: Suomi24 Viihde


Anne Kukkohovi juontaa tv:ssä Koko Suomi leipoo -kisaa. Hän on myös aktiivinen somevaikuttaja. Nyt Kukkohovi on tehnyt yhteistyötä suomalaisen seksikaupan, Kaalimadon, kanssa.


Kukkohovi ja Sampo Marjomaa mainostavat aikuisille kuumia lahjaideoita Instagramissa. Jouluksi olisi tarjolla mm. luksusjoulukalenteria, ja Anne Kukkohovi kirjoittaa sen olevan "ihan huippu!".


Kuva Kukkohovin Instagramista, katso toinen kuva painamalla oikealla olevaa nuolta:Anne Kukkohovi tunnetaan juontajahommien ulkopuolella varsin rentona ja rohkeana. Nainen jakaa ahkerasti kuvia Instagram-tilillään ja paljasta pintaakin näkyy. Uskaltaisitko sinä kokeilla Annen tyyliä?


Kukkohovi mustassa, tiukassa nahkahameessa, avoimessa pitsitopissa ja nahkatakissa. Kuva Anne Kukkohovin Instagramista, kuva: @liesipasso.Kukkohovi kultaisessa hapsurotsissa, avoimessa pitsitopissa ja glitter-housuissa. Kuva Anne Kukkohovin Instagramista:
Anne Kukkohovi tyylikkäässä mustavalkoisessa bikinikuvassa. Kuva Anne Kukkohovin Instagramista:Lue myös: Anne Kukkohovi meinasi tehdä supermokan - Vappu Pimiä-sekaannus: “Luulin, että oli väärä numero.”


Lue myös: Oho! Ex-huippumalli Anne Kukkohovi jättää Suomen - Myhäilee salaperäisenä: “En vielä paljasta…”


Lue myös: Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: “Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi…”


Koko Suomi leipoo MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Asiasanat: Anne Kukkohovi
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»