Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Ex-huippumalli Anne Kukkohovi jättää Suomen - Myhäilee salaperäisenä: “En vielä paljasta…”

Anne Kukkohovi on kiireinen yrittäjä, jolla on monta rautaa tulessa.

12.8.2022 klo 10:35

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on yrittäjä, juontaja ja somevaikuttaja. Mallina Suomessa ja ulkomailla työskennellyt Anne on pr- ja kauneusalan ammattilainen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Anne Kukkohovi juontaa tv:ssä Koko Suomi leipoo -kisaa, jonka uusi kausi starttaa syksyllä. Kukkohovi tunnetaan juontajahommien ulkopuolella varsin rentona ja rohkeana naisena. Nyt vuorossa on uusi elämänvaihe, kun hänen poikansa on muuttanut pois kotoa.


Lue myös: Anne Kukkohovi räväyttää rohkeilla kuvilla - Paljasta pintaa ja pitsiä - Uskaltaisitko kokeilla?


Kukkohovilla on uusi asumisjärjestely, josta on myös uutisoitu. Asutko tällä hetkellä hotellissa?

-Lehdistö jotenkin vääntää aina näitä kuvioita, mutta asun Skattalla muutaman kuukauden ja loppuvuodesta lähden muutamaksi kuukaudeksi ulkomailla. Mulla on nomadi-vaihe päällä. Kaikki vaan loksahti paikoilleen, en ollut tällaista suunnitellut vielä alkuvuodesta, mutta nyt elämä vei tähän suuntaan. En vielä paljasta muuta, Kukkohovi kertoo salaperäisenä.


Anne Kukkohovi on muuttanut tilapäisesti ns. kotihotelliin. Hän kertoo muutostaan Instagram-tilillään näin:

-Viikko takana uudessa kodissa. Muutot on henkisesti (ja fyysisesti) aikamoinen ruljanssi, vaikka olen saanut apua joka käänteessä. Sori kaikille ystäville, kun en ole ehtinyt olla läsnä (missään), kyllä tää tästä. Tämä koti on aivan ihana, voisin jäädä tänne piiiitkäksi aikaa, mutta loppuvuodesta taas kohti uusia tuulia. Anne x @kotihotelKukkohovilla on monta rautaa tulessa ja vielä ehtii tapahtua ennenkuin hän karistaa Suomen pölyt jaloistaan. Yrittäjä haluaa kertoa hieman uudesta aluevaltauksestaan, uudesta ihonhoitosarjasta.

-Olen tekemässä dna:han perustuvaa ihonhoitolinjaa. Joka on ihan super-mielenkiintoinen. Siinä tutkitaan ihmisen geenejä. Se lanseerataan elokuun lopussa. En vielä tiedä, olenko itse myös mainoskasvona, olen idean äiti. Tässä on paljon ihmisiä mukana, on iso tiimi ja isot resurssit, Kukkohovi hehkuttaa.


Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on ollut mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa ensimmäisestä kaudesta asti. Tässä Toni Rantalan (vas.) ja Markus Hurskaisen kanssa. Kuva: MTV3


Anne Kukkohovi on tehnyt mallin töitä kotimaassa ja ulkomailla sekä suunnitellut mainontaa Art Directorina mainostoimistossa. Nyt hän on statukseltaan yrittäjä.

-Olen monitoiminainen, se on välillä haaste, kun pitää vaihtaa roolia koko ajan. Se on yrittäjän hyvä ja huono puoli. Hassua, kun muut puhuu viikonlopusta ja itse mietin, että sillä ei ole merkitystä, teen töitä joka tapauksessa. Mutta voin vaikka maanantaina pitää vapaata, jos tilanne sen sallii. Yrittäjän vapaat on aina toinen siellä, toinen täällä.


Lue myös: Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"


Koko Suomi leipoo MTV3 ja MTV Katsomo ke 14.9. klo 21

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»