Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anna-Reetta laukoo tämän tiukan kriteerin miehelle: “Jos ei osaa, ainakin haluaisi...”

Anna-Reetta etsii tilalleen isäntää Maajussille morsian -suosikkiohjelmassa.

6.10.2022 klo 8:00

Maajussi-Anna-Reetta

Anna-Reetta, 30, pyörittää lypsykarjatilaa. Tilaan kuuluu myös metsää ja vuokramökkejä. Kuva: Suomi24 Viihde


Anna-Reetan lypsykarjatila sijaitsee Savonlinnan lähellä Kiviapajalla. Tilalla on lypsy- ja nuorkarjaa sekä metsää ja vuokramökkejä. Anna-Reetan elämään kuuluu tärkeänä osana alle kouluikäinen lapsi.


Sukupolvenvaihdos on tulossa ja tuleva emäntä on nyt isäntää vailla. Anna-Reetta toivoo löytävänsä maatilan elämää ja arkea arvostavan miehen, jolla olisi intoa myös tarttua tilan toimiin.


Maajussi-Anna-Reetta

Työn vastapainoksi Anna-Reetta harrastaa metsästystä, kalastusta, ratsastusta ja lavatansseja. Tässä tanssin pauloissa ryhmätreffeillä Maajussille morsian -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Mikä sai sinut osallistumaan ohjelmaan? Kuka lähetti?

-Lähdin etsimään rinnalleni aitoa, oikeata elämänkumppania. Laitoin itse hakemuksen, pohdin pitkään ja hartaasti uskallanko hakea. Ja sitten vaan hakemusta menemään.


Millainen on ihannekumppani?

-Ihannekumppani on aito ja rehellinen - aito maajussi. Semmoinen, joka saattaisi olla vaikka pieni romantikkokin, eläin- ja lapsirakas. Osaisi asua ja viihtyä maalla. Ja tykkäisi minusta just tällaisena kuin mie oon.


Maajussi-Anna-Reetta

Anna-Reetta tekee päätökset jalat maassa ja järki päässä. Tässä hän on syventynyt sulhoehdokkaiden kirjeiden lukemiseen. Kuva: MTV3


Pitääkö miehen olla maatilahommissa ammattilainen?

-Ei ehkä välttämättä tartte osata tilan töitä, mutta kyllä mie sille ison painoarvon annan. Jos ei osaa, ainakin haluaisi opetella. Yksin ison maatilan pyörittäminen on rankkaa. Etsin elämänkumppania myös arkeen, ei vaan juhlaan.


Oletko saanut neuvoja kumppanin valinnassa, keneltä ja millaisia?

-Ei ole tullut paineita, ihan itse olen miettinyt, millaisen miehen rinnalle kaipaisin. Toki vanhemmilta sukupolvilta mummoa myöten tulee neuvoja.


Maajussi-Anna-Reetta

Anna-Reetta valitsi nämä sulhoehdokkaat farmiviikolle Maajussille morsian -ohjelmassa. Vasemmalta Aleksi, Kalevi ja Sami, keskellä Anna-Reetta. Kuva: MTV3


Mistä tiedät, onko joku se oikea?

-Tietääkö sitä koskaan… Kyllä ihmisen perusluonne on tietynlainen, eikä esitä mittään. Olis aito, rehellinen ite. Intuitio on tärkeä, silmät on kuin sielun peilit, ne kertoo kaiken. Kyllä se tietää, jos sellainen ihminen osuu kohdalle.


Lue myös: No nyt! Maajussi-Victoria ei tekisi tätä ekoilla treffeillä: “Siihen mä vedän rajan!”


Lue myös: Mitä kuuluu nyt? Yhden kirjeen saanut maajussi-Oskari tilittää: "Varmasti katuisin, jos olisin..."


Lue myös: Superyllätys! Maajussi-Arho hykertelee äkkirakastumisesta: "Nyt ollaan aika vahvasti..."


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»