Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Andy McCoy ja vaimo Angela Nicoletti-Hulkko tv:ssä - Mukana kuvamatskua Hanoi Rocksin keikoilta!

The Real McCoy on fiktiota ja dokumenttia yhdistävä elokuva rokkarista, lahjakkuudesta ja tuhovietistä.

1.6.2021 klo 7:00

The Real McCoy

Andy McCoy ja Angela. Kuva: Kino Finlandia Oy / Yle Kuvapalvelu


The Real McCoy on elokuva yhdestä kansainvälisesti tunnetuimmasta muusikostamme, Andy McCoysta. Andy McCoy (s. 1962), joka sai lapsena nimen Antti Hulkko, ampaisi tähteyteen Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristina ja pääasiallisena lauluntekijänä.


McCoy on tehnyt musiikkia ja taidetta laajasti, hän on julkaissut biisejä sooloartistina, maalannut tauluja ja luonut omasta persoonastaan omanlaisensa taideteoksen.The Real McCoy -leffan (1999) piti olla aluksi vain muutaman kuukauden dokumenttiprojekti. Tuotanto venyi lopulta kolmevuotiseksi ja käsikirjoitus muovautui uuteen uskoon, kun kuvausten aikana Andy McCoy putosi parvekkeelta ja loukkaantui vakavasti.


The Real McCoy

The Real McCoy -elokuva kertoo tarinan neljän eri hahmon kautta. Mukana totta ja fantasiaa. Kuva: Kirsi Koskinen / Yle Kuvapalvelu


Pekka Lehdon ohjaaman elokuvan pääosissa ovat pariskunta Andy McCoy ja Angela Nicoletti. Leffassa nähdään myös mielenkiintoista kuvamateriaalia mm. Hanoi Rocksin keikoilta.


Mukana leffassa on myös Suomi rockin legendoja, kuten Pelle Miljoona, Dave Lindholm, Michael Monroe ja Remu. Musiikista vastaa itse maestro, Andy McCoy. Anekdoottina mainittakoon, että elokuvista saaduilla tuloilla McCoy pisti huumeista menneet hampaansa kuntoon.


Lue myös: Harri Syrjänen nimeää ikimuistoisimman Kokkisota-vieraan: Andy ja Angela McCoy höyrysivät keittiössä


The Real McCoy ti 1.6. Yle Teema klo 22.00 ja Yle Areena

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat