Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harri Syrjänen nimeää ikimuistoisimman Kokkisota-vieraan: Andy ja Angela McCoy höyrysivät keittiössä

Suosikkiuusinta: Kokkisota-ohjelmassa vieraita on tullut ja mennyt, mutta Andy ja Angela McCoy ovat jääneet erityisesti Harri Syrjäsen mieleen.

10.1.2019 klo 10:00

Kokkisota

Harri Syrjänen on monissa liemissä keitetty kokki. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiKokkisodassa on nähty vieraita Suomen viihdemaailmasta, politiikasta ja tv:stä. Yksi tyyppi ja pariskunta on kuitenkin jäänyt erityisesti Kokkisodan luottokokki-Harri Syrjäsen ajatuksiin.


- Uran varrelta on jäänyt ikimuistoisena mieleen Andy ja Angela McCoyn vierailu. Parivaljakon meno studiossa oli mielenkiintoista ja viihdyttävää, Syrjänen kertoilee.


Katso kyseinen Kokkisota-ohjelma:


Kokkaillessa liikuttiin Andy McCoyn tahtiin Lähi-Idän meiningeissä. McCoy kaivoi kassistaan kisaeväät: kukkakaalia, marsipaania, lohta, couscousia ja säilykepapuja.


McCoy hoiti show-puolen. Koko kokkailujen ajan Andyllä pysyi olut tukevasti käsissä ja Andy kertoili mm. valkosipulin antibioottisista vaikutuksista.


Syrjänen hoiti ruoan ja saikin vähäisistä ruoka-aineista erinomaisen kattauksen. Ruoat olivat tabouleh - marokkolainen couscous-salaatti, juustolla kuoritettu tomaatti-papukeitto, kukkakaali-perunapyre ja coucousilla kuorruttu lohi. Jälkiruoaksi tarjottiin kohokas.


Kokkisota

Kokkisota tuo ajankohtaiset julkkikset keittiöön. Tässä Kape Aihinen ja Serko Rantanen kokkaavat yhdessä Perttu Sirviön ja Ile Uusivuoren kanssa. Kaiken päällikkönä Sikke Sumari. Kuva: MTV3


Kokkisota on MTV3-kanavan ohjelmistoa.


Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 10.1.2019.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat