Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aki ja Katri Riihilahti saavat vauvan - Tällainen on Riihilahtien uusperhe - Lapsia ex-vaimon kanssa

Aki ja Katri Riihilahti saavat perheenlisäystä.

1.3.2024 klo 10:54

Aki Riihilahti

Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti tapasivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva ohjelman lehdistötilaisuudesta elokuulta 2021. Kuva: KKM


Jalkapallovaikuttaja Aki Riihilahti ja tanssija, tanssinopettaja Katri Mäkinen menivät naimisiin elokuussa 2023. Samalla Katri vaihtoi sukunimensä Riihilahdeksi. Pari tapasi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa v. 2021, kun Mäkinen toimi Riihilahden tanssinopettajana. Ystävyys muuttui pikkuhiljaa rakkaudeksi.


Nyt Riihilahdet ovat julkaisseet odottavansa uutta perheenjäsentä, sillä Katri Riihilahti on raskaana. He kumpikin julkaisivat vauvauutisen Instagramissa sydän-emojin kera:

-Family is the greatest blessing in life. One more Riihilahti coming later this year.


Tämä on vapaasti suomennettuna:

-Perhe on elämän suurin siunaus. Yksi Riihilahti tulossa myöhemmin tänä vuonna.


Kuva lainattu Aki Riihilahden Instagram-tililtä:Aki Riihilahti on ollut aiemmin naimisissa Tea Riihilahden kanssa, pariskunta erosi keväällä v. 2020. Ex-ammattijalkapalloilijalla on ex-vaimonsa kanssa kaksi lasta: 9-vuotias poika Alex ja 7-vuotias tytär Olivia.


Uusi tulokas on Aki Riihilahden kolmas lapsi ja Katrin ensimmäinen. Uusperheessä riittää touhua ja iloa, kun kotona on 3 pientä lasta.


Riihilahtien perhe on kansainvälinen. Aki Riihilahti on pelannut kansainvälisesti jalkapalloa ja laji on vienyt hänet asumaan mm. Norjassa, Englannissa ja Saksassa. Miehellä on myös opintoja mm. Liverpoolin yliopistosta. Katri Riihilahti syntyi Virossa ja hänen äidin puolen suku on virolainen. Perheessä tulee olemaan lähisukua toisessa maassa.


Riihilahdet menivät naimisiin Tallinnassa. Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Aki Riihilahden Instagram-tililtä:Katri Riihilahti kertoi uusperhekuviosta v. 2023 Me Naiset -lehdessä mm. näin:

-Olen tullut lasten kanssa hyvin toimeen, vaikka en mukamas omasta mielestä sitäkään osaisi. Olen heille Katri. Ajattelen, että nyt heillä on useampi rakastava aikuinen elämässään, hän kertoi haastattelussa.


Aki Riihilahti on osallistuva isä ja miehen somessa on kuvia yhteisistä hetkistä lasten kanssa. On matkoja, retkiä ja hassuttelua. Eeva-lehdessä v. 2022 Aki-isä kertoo isyydestään mm. näin:

-Olen isänä todella leikkisä. Kotona järjestän lapsilleni esimerkiksi kymmenottelua, johon keksimme koko ajan uusia lajeja. Minulle ei ole tärkeää, että kotona on aina siistiä. En myöskään ajattele, ettei mikään saisi mennä leikeissä rikki. Varmasti joka päivä särkyy jotain. Tärkeintä on, että on hauskaa, ja sitä meillä on.


-Saan leikkimisestä lasteni kanssa valtavasti energiaa. Keksin isänä myös luovia ratkaisuja. Olen esimerkiksi osallistunut videopalaveriin niin, että Olivia istuu hartioillani ja pidän Alexia kädestä, kun kuljemme Nuuksion metsässä Espoossa, Riihilahti kertoi Eeva-lehdessä.


Lue myös: Me Naiset: Katri Mäkinen rehellisenä - Näin rakkaus Aki Riihilahteen syttyi: "Akista löysin..."


Lue myös: Wau! Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti naimisiin Tallinnassa - Katso kuvat - Julkkikset häähuumassa!


Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»