Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

30 vuotta ystäviä: Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki eivät halua riidellä: “Osaamme antaa..."

The Voice of Finland -valmentajat Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki istuvat tuplatuolilla - sulassa sovussa.

11.2.2021 klo 10:00

The Voice of Finland

The Voice of Finland -valmentajat Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jakavat tuplatuolin lisäksi saman vaate-lookin. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiToni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat ystävyksiä sekä Apulanta-yhtyeen ja yrityksen jäseniä. Miten yhteistyö sujuu TVOF-tuplatuolissa?

- Oikein ihanasti menee. Onhan se sanomattakin selvää, että kyllä me Simon (Sipe Santapukki) kanssa pärjätään. Tulee jo 30 vuotta bändihommaa yhdessä ja nyt toista vuotta TVOF-valmennushommaa. Meillä on äärettömän ammattitaitoinen valmennusryhmä, ehkä jopa valmennusyhtymä, Wirtanen hehkuttaa.


- Täytyy sanoa näin fiilispohjalta, että onhan Tonin vieressä kiva istua. Ja kun saa fiilistellä meille tuntemattomien laulajien suorituksia ja antaa meidän kokemuksen hyötykäyttöön työkaluksi heille, niin onhan se oikeasti hienoa, Santapukki lisää.


Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat yhdessä ApulantaSähkö-projektissa, jossa energia tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla ja aurinkoenergialla.Ulospäin miehet ovat kuin toistensa peilikuvat, sillä vaatetus on mietitty toispuoleisesti. Esimerkiksi pikkutakissa kuviot ovat toisella oikealla ja toisella vasemmalla puolella. Koska olette viimeksi riidelleet?

- Ei me oikeastaan riidellä koskaan, meillä on aika selkeä jako. Osaamme antaa tilaa toiselle, hyväksyä ja suvaita. Nämä on tällaisia, mitä kaikissa ihmissuhteissa on hyvä pitää mielessä. Ehkä meillä on joku siamilainen yhteys, Wirtanen pohtii.


- Meillä ei ole suojakuoria ja silloin ainut, mikä pitää pystyssä on selkäranka. Hyvällä ryhdillä ja selkärangalla varustetut ihmiset yleensä pärjää, Santapukki analysoi.


Apulanta juhlistaa ensi kesänä 30-vuotista uraansa.Mikä on kaksikon kilpailuvaltti?

- Meidän valitti on rehellisyys, ihmiselle annetaan rehellinen arvio siitä, mitä hänen kannattaisi tehdä ja mikä olisi hänelle parasta. Meille on tärkeintä rehellisyys ja se, että meidän laulajat onnistuisivat parhaalla mahdollisella tavalla itselleen tärkeissä hetkissä, Wirtanen toteaa.


The Voice of Finland

Wirtanen-Santapukki -kombo ja Maija Vilkkumaa istuvat vierekkäin. Kuva: Nelonen


Entä miten uusi valmentaja, Maija Vilkkumaa, on mielestänne pärjännyt?

- On soljahtanut upeasti tähän. Tunnustan, että suhtaudun muihin ihmisiin viholliskuvan kautta. Usein ajattelen, että jos se ei ole paha ihminen, niin se on ainakin helvetin nuiva. Mutta Maija ei ole kumpaakaan. Hän on ollut tosi mukava ihminen, Wirtanen kertoo.


- Vaikuttaa siltä, että Maija on loistava tähtivalmentaja, Santapukki antaa krediittiä Suomi-rockin ikonille.


The Voice of Finland Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat