Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

2 kertaa eronnut ja elämäntapa-rempan tehnyt Kari Kanala: "Avioliitto on ennen kaikkea tahdon asia"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään neljä uutta pariskuntaa, jotka tapaavat toisensa ekaa kertaa alttarilla.

27.8.2020 klo 10:00

Ensitreffit alttarilla

Kari Kanala on kirkkoherra ja teologian maisteri. Hän on tätä nykyä naimisissa Milla Mäkitalon kanssa ja heillä on yksi lapsi. Kuva: MTV3Yksin on kylmä maata, mutta kaksin on lämmin -sanonta kiteyttää Kari Kanalan mielestä hyvin sen, mistä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on kyse: ihmisen tarpeesta saada rakastaa ja tulla rakastetuksi. Kanala näkee, että avioliitto on ennen kaikkea tahdon asia. Sanaan ”tahdon” kiteytyy paljon, ja se merkitsee sitä, että on valmis kohtaamaan myös vaikeat hetket yhdessä.


-Toivon, että myös tämä ohjelma tarjoaa matalan kynnyksen puhua meille tärkeistä asioista, sillä suurin on rakkaus, Kanala toteaa MTV3:n tiedotteessa.


Ensitreffit alttarilla

Kari Kanala teki elämäntaparemontin viime vuonna Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Pappina Kanala kokee tehtäväkseen lohduttaa ja rohkaista pareja. Hän toivoo, etteivät parit kiirehtisi, vaan tutustuisivat toisiinsa rauhassa ilman paineita. Ei ole itsestäänselvää, että tunteet heräävät kuin salamaniskusta.


Kanala on yksi Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoista. Hän on naimisissa kolmatta kertaa ja hänen vaimonsa edustaa samaa ammattia, hän on pappi Milla Mäkitalo.Ensitreffit alttarilla uusi kausi alkaa MTV3:lla ti 1.9. klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat