Reseptit
Kasvispiirakka
Kasvispiirakka saa mehevää makua tomaatista, basilikasta ja fetasta. Nauti pikkuateriana salaatin kanssa!

55 minPiirakkavuoka
Ainekset
- Taikina
- 3 dlvehnäjauhoja
- 125 gvoita tai margariinia
- ½ dlvettä
- Voiteluun
- voita, margariinia tai öljyä
- Täyte
- ½punasipulia
- 3tomaattia
- puoli ruukullista basilikaa
- 200 gfeta-juustokuutioita
- 1 prkcrème fraîchea
- 150 gjuustoraastetta
- 3kananmunaa
- ¼ tlmustapippuria
- suolaa
Valmistus
- Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voideltuun uunivuokaan pohjalle ja reunoille.
- Kuutioi sipuli, tomaatit ja basilika. Levitä taikinapohjalle feta-palojen kanssa. Sekoita kulhossa crème fraîche, juustoraaste, kananmunat ja mausteet. Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä 175 asteessa 30-35 minuuttia.
Katso myös





