Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yllätysveto: Rakastuneet Sami Hedberg ja Saija Tuupanen laulavat yhdessä ekaa kertaa tv:ssä!

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa nähdään Hedberg & Tuupanen -duon lisäksi mm. Konsta Hietanen, Arja Koriseva ja Waltteri Torikka.

23.11.2020 klo 8:04

Kummit Live: JouluMielelle-konsertti

Sami Hedberg ja Saija Tuupainen yhdessä Se Mieletön Remppa -leffan ensi-illassa. Hedberg tähditti leffaa Kiti Kokkosen kanssa. Kuva: AOP


Joulun tunnelmaa kotisohville tuova Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti tulee taas. Kaksituntisessa konserttilähetyksessä kuullaan kauneimpia joululauluja, tarinoita lapsipotilaiden elämästä sekä tavataan tietysti myös itse joulupukki.


Konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja tähtiartistien esittäminä. Mukana on aikamoinen yllätyspari, sillä Sami Hedberg ja Saija Tuupanen laulavat ensimmäistä kertaa yhdessä televisiossa.


Hedberg tunnetaan paremmin stand up -koomikkona, mutta hän yllätti Masked Singer Suomi -viihdeohjelmassa upealla lauluäänellään. Karismaattinen Hedberg oli Leijona, ja hän loppujen lopuksi voitti koko kisan. Tuupanen puolestaan on vahvan uran tehnyt iskelmälaulaja ja tangokuningatar. Pariskunta on pitänyt yhtä jo pari vuotta.


Saija Tuupanen on jakanut Instagramissa kuvan rakastuneesta pariskunnasta:Tunnelmallisessa konsertissa kerätään joululahjoituksia lastenklinikoille eri puolilla Suomea, lastentautien tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.


Konsertissa esiintyvät myös mm. Waltteri Torikka, Eino ja Aapeli, Ilta, Pete Parkkonen, Arja Koriseva, Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Konsta Hietanen.


Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 38 miljoonan euron edestä.


Kummit Live: JouluMielelle -hyväntekeväisyyskonsertti MTV3-kanavalla pe 11.12.2020.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»