Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yllätys! TVOF All Starsissa enää 3 jaksoa - Tämä kaksikko on yksi suosikeista!

The Voice of Finland: All Stars etenee knockout-jaksojen kautta finaaleihin.

16.9.2021 klo 7:00

The Voice of Finland: All Stars

Kauden tähtivalmentajat: Elastinen, Michael Monroe ja Tarja Turunen. Kuva: Nelonen


The Voice of Finland: All Stars on tuonut esiintymislavalle aiemmilta TVOF-kausilta tutut kilpailijat. Laulajista yksikään ei ole voittanut kisaa, mutta nyt jokaisella jatkoon päässeellä on mahdollisuus kisata All Starsin voitosta.


Valmentajat Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen ovat tunnistaneet osan kisaajista Ääni ratkaisee -vaiheessa ja ohjelmassa on nähty lämpimiä jälleennäkemisiä. Kisaajista erityisesti Jesse Kaikuranta ja Emilia Virlander ovat sykähdyttäneet koskettavilla ja tunteikkailla esityksillään.


The Voice of Finland: All Stars

Jesse Kaikuranta on yksi koko kisan ennakkosuosikeista. Hänen ensimmäinen hittibiisinsä oli Vie mut kotiin. Kaikuranta on julkaissut 3 albumia ja 15 sinkkua. Kuva: Nelonen


Nyt ohjelma on edennyt knockout -vaiheeseen. Knockout-jaksoja on kaksi ja niissä selviää, ketkä pääsevät All Stars semifinaaliin. Kisa on kovaa, sillä jokaisesta joukkueesta vain kaksi laulajaa pääsee jatkamaan matkaansa kohti semifinaalia.


Ekassa knockout-jaksossa kisaavat Monroen laulajat ja osa Tarja Turusen kisaajista. Toisessa knockout-jaksossa kisaavat loput Turusen laulajista ja Elastisen tiimi.


Jokaisen tähtivalmentajan tiimissä on viisi laulajaa, mutta tarjolla on vain kaksi tuolia, jolle valmentajat asettelevat kilpailijoitaan paremmuusjärjestykseen. Jos menettää oman tuolipaikkansa, niin kilpailijalla on edessään kotimatka.


The Voice of Finland: All Stars

Keravalainen Emilia Virlander lauloi itsensä valmentajien suosioon Ääni ratkaisee -vaiheessa. Virlander työskentelee resurssiopettajana alakoulussa ja tekee omia biisejä sekä säveltää pianon kanssa. Kuva: Nelonen


Semifinaali ja finaali käydään samassa jaksossa lauantaina 02.10. Ensin semifinaalissa esiintyy kaksi laulajaa jokaisesta tiimistä, ja valmentaja päättää kumpi heistä yltää finaaliin. Finaali ratkeaa samassa jaksossa katsojien yhteisäänten perusteella, jolloin selviää kuka kolmesta vie voito.


The Voice of Finland: All Stars Nelonen la klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»