Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yllätys-sexy! BB-Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

Sanna Ukkola jakoi nuoruuskuvansa Instassa.

6.5.2021 klo 11:25

Sanna Ukkola

Sanna Ukkola, 46, on toimittaja ja juontaja. Kuva: Nelonen


Sanna Ukkola on tehnyt pitkän uran toimittajana ja juontajana. Tänä vuonna hän on tehnyt AlfaTv:lle Sanna Ukkola -live -ohjelmaa ja hänet on nähty tv:ssä reality-ohjelmissa Big Brotherissa ja Farmi Suomi -kisassa.Sanna Ukkola on toimittaja, joka uskaltaa esittää vahvoja mielipiteitä ja kärjistyksiä. Hänet on esiintynyt tv:ssä puhumassa asiaa ja hyvinkin vakavana - hän on ollut asialinjalla kautta linjan.


Ennen BB-taloon astumistaan Ukkola oli jakanut nuoruuskuvan Instagram-tilillään. Tuleva toimittaja poseeraa kuvassa yllättäen korsettimaisessa topissa ja jalassa on mustat vinyylipöksyt. Hiukset ovat seksikkäästi sekaisin.Toimittaja Ukkola kirjoittaa Insta-postauksessaan tilanteesta, jossa kuva on otettu. Tekstin voi lukea halutessaan leikkimielisesti kaksimielisenäkin:


-Throwback Saturday. Housut jalassa, kerrankin. Tämä oli parikymppisenä Leedsin yliopistossa, jossain vaatekaupan takahuoneessa, kovasti yritän näyttää kuulilta.


Ukkola on opiskellut journalismia Leedsin yliopistossa Englannissa. Britanniassa asuessaan Ukkola on kertonut seuranneensa tiiviisti paikallista Big Brotheria.


Lue myös: Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen


Lue myös: Yksinhuoltaja Nina Mikkonen paljastaa rehellisesti - Lähti BB-taloon "rahan takia"


Farmi Suomi uusinnat pyörivät kesällä Nelosella.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat