Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Wau! Radiojuontaja Minna Kuukka yllättää luksus-piparkakkutaloilla: "Oot taitava ja sinnikäs muija"

Minna Kuukka on jakanut Instagram-tilillä kuvia tekemistään piparkakkuteoksista. Onnistuisiko sinulta?

30.11.2022 klo 11:43

Minna Kuukka

TV-katsojat ovat päässeet perille Kuukan ruoanlaittotaidoista, sillä radiojuontaja voitti MasterChef VIP -kisan ja 10 000 euroa Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahastolle v. 2021. Kuva: MTV3Radio Novan suosittu aamujuontaja Minna Kuukka on hurahtanut piparkakkutalojen rakentamiseen. Eikä kyseessä ole uusi hurahdus, sillä Kuukka on esitellyt luksus-luokan piparkakkuluomuksia jo vuosia.


Nyt joulun alla Kuukka on jakanut Instagram-tilillään kuvia harrastuksestaan. Hän kirjoitti Instassa tämän vuoden ekasta talosta:

-Siinä se on, piparista kasattu helvetin esikartano. Uskomattoman hankala näpräys. Pihakin jäi laittamatta. Note to self: älä avaa kautta viktoriaanisella huvilalla. Joku pikkutönö mieluummin, Kuukka tilittää.


Katso postauksen kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta.Sitten vuorossa oli "helpompi" talohanke, jonka Minna Kuukka teki erään perjantai-illan iloksi.Talojen tekoon tuli tauko, kun liikennevälineet alkoivat kiinnostaa radiojuontaja-Kuukkaa. Hän kirjoittaa ratikkatunnelmista näin:

-Oon niin hemmetin lapsellinen, että välillä kuvittelen piparitönöihin ihmiset. Siellä ovat pitkän pöydän ääressä, kynttilät palavat ja takka, verhot on punaista samettia.


-No nyt sijoitin päässäni Oy Pipariliikenne Ab:n jouluratikan lumisille kiskoille ehkä johonkin Etelärannan tuntumaan, siihen missä mäki nousee loivasti kohti laivaterminaalia. Mereltä käyvä tuuli pöyhii lunta ja on kalsaa, mutta kohta viluiset pysäkiltä pääsevät lämpimään kyytiin.Tällä hetkellä viimeisin luomus on näyttävä maastoauto.Kuukan piparkakkuteokset saavat kiitosta someseuraajilta:

-Voi jestas näitä sun teoksias! Ne on täyttä taidetta, yksi kiittelee.

-Mä en ala enkä kestä....tämä on jo taidetta, ihana, toinen hehkuttaa.

-Nää on niin ihania, upeita ja piristäviä taideteoksia. Vitsi, oot taitava ja sinnikäs muija, kolmas ylistää.

-Voisit järjestää piparirakennelmanäyttelyn luomuksillasi, yksi ehdottaa.


Lue myös: Hermopaine iski! Minna Kuukka paljastaa stressaavasta hetkestä: "Se seinällä oleva kello..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Minna Kuukka
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat