Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen tytär täytti 2 vuotta ja perheessä tehtiin tärkeä päätös.

16.6.2021 klo 10:40

Rita Niemi-Manninen

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen tulivat tutuiksi suomalaisille osallistuttuaan Temptation Islandille. Kuva: AOP


Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen yhteinen tytär Donna juhli vkonloppuna 2-vuotissynttäreitään. Donnan kunniaksi järjestettiin oikeat "prinsessasynttärit" vaaleanpunaisissa tunnelmissa. Koko perhe oli pukeutunut vaaleanpunaiseen ja valkoiseen, tila oli koristeltu hulppeasti 800 ilmapallolla!


Rita Niemi-Manninen jakoi Instagramissa kuvia synttäritunnelmista:Mutta kun ikää tulee, niin myös pienen lapsen juttuja jää taakse. Ja nämä jutut eivät aina ole niin kivoja. Näin on käynyt myös Niemi-Mannisen perheessä.


Äiti-Rita kertoo Instagramissa, että Donna on joutunut luopumaan tutistaan. Hän kirjoittaa näin:

-Voi tutti sentään, nyt opetellaan elämään ilman tuttia! Eilen Donnan virallisena 2-vuotispäivänä ”vietiin tutit oravavauvoille”.


Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan ja aamukin oli melkoista pränkkäämistä tutista. Hiljaa hyvä tulee, univelka on aina komia lisä arkeen. Mitä veikkaatte, nukutaanko ensi yönä?, Rita Niemi-Manninen pohtii.Lue myös: Some ihastui! Rita Niemi-Mannisen Donna-tytär keksi veikeää "uusiokäyttöä" robotti-imurille...


Tutista vieroitus voi olla tiukkaa aikaa perheelle, kun lapsi kaipaa rakasta tuttiaan, voi olla kiukkuinen ja koko perhe on väsynyt. Niemi-Manninen saakin paitsi tukea, myös hyviä neuvoja someseuraajilta:

-Pysy vaan tiukasti siinä linjassa että jos veitte tutin pois niin sitten ne on pois. Meillä meni tytöllä viikko pari että nukahti huonosti mutta kyllä se siitä yllättävän nopeesti unohtuu…, yksi kirjoittaa.

-Donna vaikuttaa niin voimakastahtoiselta tytöltä,että ei luultavasti päästä teitä helpolla. Voimia taisteluun, sitkeys palkitaan vielä!, toinen kannustaa.


Kolmas antaa hyvän neuvon:

-Donna on vielä niin pieni ja tutti on tärkeä. Kannattaa aloittaa tutista vieroittaminen alkuun niin, että päivällä ei anna tuttia. Aamulla tutti jemmaan kaappiin kun yöunilta herää. Jättää alkuun se 'turha' lussuttaminen pois. Sit pikkuhiljaa kokeilee päiväunia ilman tuttia ja pian se jää jo yöuniltakin pois. Kyllä 2 vuotias vielä tuttia tarvii. Eikä siitä oo kiire luopua.


Lue myös: "Alfa-uros" ja "yksinhuoltaja" Aki Manninen yltyy runoilemaan Rita-rakkaalleen "Se tunne kun..."


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»