Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi ei! Ensitreffit-Niina sai ilkeää kritiikkiä ulkomuodostaan: "Vähän aikaa sitten kohtasin..."

Niina tuli koko kansan tuntemaksi mentyään naimisiin Larin kanssa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Nyt Niina kertoo Instassa saamastaan kritiikistä.

16.12.2021 klo 9:50

Ensitreffit-Niina

Helsinkiläinen Niina työskenteli Ensitreffit alttarilla -kuvausten aikana ravintolapäällikkönä. Kuva: MTV3


Niinan ja Larin spesiaali rakkaustarina on kiinnostanut suomalaisia tv-katsojia kovasti. Pari meni naimisiin toisiaan etukäteen näkemättä ja tuntematta Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Suuri näkyvyys tv:ssä voi tuoda myös ikävää julkisuutta ja sen on myös Niina kokenut.


Lue myös: Oho! Ensitreffit-Niina ei antautunut Larille ensisilmäyksellä: "Ei ollut semmoinen, että olisin..."Niina on kertonut saamastaan negatiivisesta palautteesta omalla Instagram-tilillään. Hän yhdistää saamansa negatiivisen kritiikin hienosti tärkeään asiaan, kehorauhaan. Niina kirjoittaa näin:

-Puuttuuko sulta vielä joululahjaideoita? Tuli vastaan kuva omasta lapsuudesta ja heräsi ajatukset siitä kuinka hyvin itsellä asiat ovat olleet lapsena. On ollut mahdollisuus leikkiä vapaasti sekä käydä ilmaista koulua. On ollut mahdollisuus nauraa ja myös itkeä silloin kun siltä tuntuu. Sain myös vapaasti olla lapsi ja yksilö.


(Niina kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen)


Niina on liittänyt mukaan kuvan omasta lapsuudestaan sekä linkannut suomalaiseen Solidaarisuus-järjestöön, joka haluaa parantaa naisten asemaa ja toimeentuloa. Katso toinen kuva painamalla oikealla olevaa nuolta:Niina jatkaa Instassa:

-Vähän aikaa sitten kohtasin kirjoituksissa kritiikkiä omasta kehostani. Vaikka koen saaneeni elää suurimman osan elämästäni rauhassa ilman kiusaamista, herätti tämä kuitenkin ajatuksia siitä, ettei kaikilla meillä todellakaan ole mahdollisuutta siihen. Edes aikuisena. Siksi halusinkin antaa tänä vuonna lahjan tyttöjen lukutaidon edistämiselle ja tämän myötä myös edistää tyttöjen tietoutta omista oikeuksistaan. Mietippä itekkin!, Niina lopettaa napakasti.


Ensitreffit-Niina

Niina ja Lari menivät naimisiin tv:n suosikkisarjassa. Kuva: MTV3


Niinan seuraajat ovat kiinnittäneet erityisesti huomiota Niinan avautumiseen saamastaan kritiikistä. Näin somessa ihmetellään:

-Oho!! Mikäs vika sun kehossa muka on!? Urheilullinen mimmi!, yksi kirjoittaa.

-What? *kirjoittajalla on itsellä ollut omaa kehoa vastaan jotain tms. Mutta itse tiedän myös miltä tuntuu kun saa kritiikkiä, TODELLA surullista, toinen komppaa.

-ihanaa! oot ihan huipputyyppi ja niin upea, kolmas kehuu.


Lue myös: Ensitreffit alttarilla Lari yllättää häissä kaksimielisenä: "Se on se vaimon oikeus, että saa..."


Lue myös: Eronnut Ensitreffit alttarilla Miika lataa suorat sanat: "Pakkohan se on lähteä silleen, että..."


Ensitreffit alttarilla on MTV3-ohjelmistoa ja jaksot voi katsoa mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat