Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Villit huhut Vain elämää uusista tähdistä - Nämä mainittu - Jannika B ja Jouni Hynynen kommentoivat

Ovatko Ressu Redford, Herra Ylppö, Jouni Hynynen, Jannika B ja Arja Koriseva mukana seuraavalla Vain elämää -kaudella?

20.12.2019 klo 14:00

Vain elämää

Vain elämää 10. kauden kattaus. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiVain elämää -sarja jatkuu syksyllä 2020 uusin jaksoin. Spekulointi uusista tähtiartisteista on jo alkanut. Seiska uutisoi, että uudella kaudella olisivat mukana Ressu Redford, Herra Ylppö, Jouni Hynynen, Jannika B ja Arja Koriseva.


Jouni Hynynen ja Jannika B tuovat asiaa esiin omilla Instagram-tileillään. Hynynen kiistää jyrkästi olevansa mukana ohjelman tulevalla kaudella.

-Huhut osallistumisestani Vain Elämää -ohjelmaan ovat vahvasti liioiteltuja. Mieluummin luen sarjakuvia. #paskapuhetta #sarjakuva #puhelintäynnä viestejä @kotiteollisuusofficialJannika B ei kiellä, eikä myönnä, vaan kyselee faneiltaan Instagramissa, mitä mieltä he ovat Vain elämää -huhuista.

-Kuva kerrankin virallisena Throwback Thursday päivänä!! @emmagaala #pressi #vuodeniskelmä #vuodenartisti Ps. Mitäs tuumaatte #VE huhuista? Kuva: Terhi YlimäinenOvatko nämä artistit mukana, se jää tuonnemmaksi nähtäväksi. Nautitaan sillä välin vielä Vain elämää -joulujaksoista.


Lähde: Seiska

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat