Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

VilleGalle vastaa kysymykseen: "Mitä Hirvensalmella tapahtuu, kun kamerat sammuvat?" Vain elämää

Suloinen somekuva tiivistää tunnelmat.

20.9.2019 klo 10:00

Vain elämää

VilleGalle nähtiin Satulinnassa ekan kerran 4. tuotantokaudella. Hän on JVG yhdessä Jaren kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


JVG kiertää ahkerasti pitkin Suomen kaupunkeja ja festareita. Onko Suomessa eri paikoissa erilaisia faneja?

- Kyllä on. Kun kiertää ympäri Suomea, niin kaupungit on erilaisia. Jossain kylässä saatetaan tykätä ihan eri biisistä kuin toisessa. Pohjoisessa on villi meno, siellä käy artistit harvemmin. Turussa ollaan aika fiinejä, Tampereella rempseitä. Jyväskylässä on paljon opiskelijoita. Pikkuhiljaa tietää, millainen meno eri kylissä on, VilleGalle summaa.


Keikan jälkeen artisti käy kierroksilla ja voi olla vaikea päästä ns. normaaliin tilaan. Mitä keinoja VilleGallella on nollata ylienergiat keikan jälkeen?

- Se riippuu tilanteesta. Jos on paljon kavereita mukana, lähdetään jonnekin bailaa. Tai lähdetään bussilla yötä vasten kotiin. On rankkaa tulla vasta aamuyöstä kotiin, rytmit menee kunnolla sekaisin. Ei ole mitään tiettyä tapaa. Aina on otettu Jaren (JVG) kanssa rennosti, mennään tilanteen mukaan.


Vain elämää

Vain elämää -ohjelmassa VilleGalle puhuu avoimesti omasta elämästään ja tuo teksteihin omia kokemuksiaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Hirvensalmella luulisi olevan vielä kuumottavampi tilanne, kun keikka vedetään intiimissä tilassa, katsojina on kasa Suomen suosituimpia artisteja ja tv-kamerat kuvaavat tiiviisti. Ohjelma loppuu illan vetoihin ja kamerat sammuvat. Paljasta meille, mitä tapahtuu, kun kamerat sammuvat Hirvensalmella?

- Uni ei tule heti illan vedon jälkeen, joten Lauri (Tähkä) laittoi saunan päälle, heitettiin löylyt, käytiin päivää läpi ja mietittiin seuraavaa. Käytiin uimassa ja otettiin ehkä 1-2 kaljaa. Se oli hieno hetki.

- Saunominen oli yhteinen hetki. Me pidettiin yhdessä hauskaa, eikä ollut sellaisia tyyppejä, jotka ei osallistu johonkin. Oli kiva tutustua esimerkiksi Kimmoon (Kimmo Laiho eli Elastinen) paremmin leirillä ja päästä samaan pöytään ison esikuvan kanssa. Porukka oli upea.


Suloinen somekuva VilleGallen Instagram-tilillä tiivistää tunnelmat.


Lue lisää: Vain elämää VilleGalle vaativasta isäsuhteesta: "Mulla tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä."


Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

VilleGallen päivä pe 20.9.

Jäikö jakso näkemättä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»