Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Viiden lapsen isä Konsta Hietanen tukeutuu Aami-vaimoon: "Onneksi ei tarvitse yksin taivaltaa"

Suosikkiuusinta: Konsta Hietanen on suurperheen isä, minkä lisäksi hän on aviomies, muusikko, laulaja ja näyttelijä.

27.3.2021 klo 10:00

Salatut elämät

Konsta Hietanen ui suomalaisten suosioon Tähdet, tähdet -kisassa. Hietanen näyttelee tällä hetkellä Salatut elämät -draamasarjassa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiHietanen voitti lapsena Tenavatähti-kisan, mistä moni meistä muistaa hänet. Mies ponnahti uudelleen suomalaisten huulille Tähdet, tähdet -kisasta, jossa hän osoitti virtuoosimaista laulamista ja heittäytymistä. Mitä jäi mieleen Tähdet, tähdet -kisasta, millainen kokemus se oli?

-Jäi tosi hyvät fiilikset, oli etuoikeus olla hyvässä porukassa mukana. Heitä jäi ikävä, oli lyhyt rykäisy. Mitä se loppuelämään tuo, se jää nähtäväksi. Tällä hetkellä näytellään tiiviisti ja tehdään musaa. Ryhmä, vuorovaikutus ja some-porukka oli parasta, siellä elettiin mukana.


Salatut elämät
Konsta Hietanen voitti Tähdet, tähdet -kisan ja ihastutti katsojat monipuolisuudellaan. Kuva: Nelonen/Vilma Töyräs


Hietanen on ollut monessa mukana: keikkaillut, näytellyt ja tehnyt musiikkia. Nyt hän näyttelee Salatut elämät -draamasarjasssa ja matkustaa Lahden kodista aina Helsinkiin kuvauksiin. Miten nollaat kierrokset kuvauspäivän tai keikan jälkeen?


-Perhe-elämä palauttaa hyvin. Pitkä automatka Helsingistä Lahteen tuo pienen siirtymän. Alkuvuodesta on ollut kiva, kun ei ole montaa rautaa tulessa, niin ei tarvitse heti ruveta miettimään uutta juttua seuraavaan päivään. Tällä hetkellä tuntuu, että löytyy palautumisrakoja. On lasten kanssa juttelua ja touhua, kollegoiden ja ystävysten kanssa pikainen tai pidempi puhelu. Ympärillä olevat tekevät tästä elämästä elämisen arvoista, Hietanen kertoilee.


Konsta Hietanen jakoi tämän herkän kuvan Aami-vaimostaan ja itsestään Instagramissa (kuva Heli Mielonen):Onko sulla ollut omalla urallasi joku neuvoja tai henkilö, kuka on auttanut sinua? Mistä olet saanut voimaa?

-Mulla on tietyt ihmiset eri osa-alueilla, keneltä tukea ja neuvoja saa. Vaimo on pliisu vastaus, mutta se se on ehdottomasti. Vaimo ja tietyt parhaat ystävät ja työtoverit on tärkeitä tukijoita. Onneksi ei tarvitse yksin taivaltaa.


-Vaikka muusikon homma on aika yksinäistä, niin kyllä vahvasti on mukana joukkuepelaamisen tausta. Kaikki on joukkuepelaamista, Hietanen summaa.


Salatut elämät on MTV3-ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu v. 2021.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat