Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vanhat kaunat esiin Farmi Suomi -finaalissa - Jo tippuneet kisaajat tekevät yllättäen ison päätöksen

Farmi Suomi huipentuu torstaina jännittävään finaaliin, josta ei dramatiikkaa puutu. Kuka voittaa: Noora Räty, Jaakko Parkkali vai Jari Isometsä?

21.5.2020 klo 10:00

Farmi Suomi

Farmi Suomi -finalistit Jaakko Parkkali, Noora Räty ja Jari Isometsä. Kuvat: Nelonen, muokkaus PhotocollageFarmi Suomi on edennyt maalisuoralle ja torstain finaalijaksossa selviää koko kilpailun voittaja. Finaalissa 30 000 euron palkinnosta kisaavat tubettaja Jaakko Parkkali, jääkiekkomaalivahti Noora Räty ja hiihtokarpaasi Jari Isometsä.


Viimeisessä jaksossa Farmille palaavat kaikki pudonneet kilpailijat. Ilmassa on jälleennäkemisen riemua, mutta pinnan alta löytyy myös kärkkäitä mielipiteitä. Niko Saarinen äimistelee:

-Yllättävä finaalikolmikko. En olisi ikinä uskonut. Ehkä Jari oli sellainen, josta ajattelin, että hän on tosi vahva kilpailija. Mutta nyt Noora on kuitenkin täällä ja Jaakko Parkkali, niinku mitä ihmettä?


Farmi Suomi

Jaakko Parkkali on tubettaja, joka ei ainakaan omien sanojensa mukaan ole maalla hommia pahemmin tehnyt. Kuva: Nelonen


Seksikkäällä Suklaalla oli jo Farmilla ollessaan mielipiteensä Jari Isometsästä, eikä hän arkaile täräyttää suoria sanoja finaalijaksossakaan. Seksikästä Suklaata ärsytti nähdä Isometsä finaalissa ja hän syyttää ex-hiihtäjää kieroilusta.


Yhdeksällä kilpailusta pudonneella kilpailijalla on finaalijaksossa tärkeä rooli. Ex-farmilaiset saavat äänestää kolmikosta yhden kilpailijan, joka pääsee suoraan kaksivaiheisen finaalin loppukilpailuun. Kaksi vähemmän ääniä saanutta joutuvat kilpailemaan vielä ensin toisiaan vastaan.


Farmi Suomi

Noora Räty on huippujääkiekkomaalivahti, jolta onnistuu ns. perinteiset naisten kuin miestenkin työt. Kuva: NelonenFarmi Suomi

Jari Isometsä on ex-hiihtäjä, joka on kuumentanut farmilla tunteita niin myötä- kuin vastamäessä. Kuva: Nelonen


Valinta aiheuttaa ex-farmilaisissa vilkasta spekulaatiota ja keskustelua. Illan jaksossa kolme finalistia joutuvat tuvassa kovaan grillaukseen. Tiedossa on tiukkaa kuulustelua kolmen finalistin taidoista ja työpanoksesta Farmille. Tuloksena selviää toinen loppukilpailijoista. Toinen loppukilpailija selviää kaksintaistelussa.Farmi Suomi

Farmi Suomi -jengi kokonaisuudessaan. Kuva: Nelonen


Farmi Suomen finaalijakso torstaina 21.5. Nelosella

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Farmi Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat