Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää kokee isoja muutoksia - Luvassa mm. yllätys artisteille, kun sauna vaihtuu navettaan!

Vain elämää tarjoaa katsojille suuria tunteita, musiikkia ja koskettavia tarinoita.

2.10.2020 klo 10:55

Vain elämää

Vain elämää 11. kauden kattaus poseeraa navetan edessä. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Vain elämää 11. kausi starttaa. Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö pitävät huolen siitä, että perjantai-illat ovat täynnä tarinoita, lauluja ja esiintymisiä.


Vain elämää on jatkunut takuuvarmalla konseptilla kaudesta toiseen. Esiintymiset on tehty järven rannalla saunarakennuksessa ja vedon jälkeiset haastattelut rakennuksen terassilla järven siintäessä takana. Ohjelmassa nähdään suuri muutos, kun esiintymistila vaihtuu saunarakennuksesta navetan yläkertaan.Vain elämää

Suomalaiset ovat jo 80-luvusta lähtien laulaneet ja tanssineet Ressu Redfordin megahittien tahdissa. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Yhtyeen johtaja ja muusikko Leri Leskinen kohottaa Ruutu.fin videolla leiriläisten saavuttua Satulinnaan maljan ja paljastaa samalla uuden tilaratkaisun: idyllisen navetan yläkerran.


-Nyt onkin jännä, koska mä oon alusta asti halunnut sen paikan, mihin me nyt mennään, niin siksi paikaksi, missä tää tehdään. Nyt päästään musta niinku oikeeseen paikkaan, Leskinen kertoilee.


Artistit vitsailevat Lerille, että nyt kun tämä sai haluamansa esiintymispaikan, niin loput rahat riittivät vain tähän artistikattaukseen.

-Tällä rahalla sai tämmöstä, Jannika B. kuittaa.

-Jostakin piti tinkiä, Arja Koriseva jatkaa nauraen.Vain elämää

Jannika B. on myynyt kultaa ja tehnyt listahittejä. Jannika B:n biisejä on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa. Petri Aho/Nelonen


Uusi esiintymispaikka ei ole ohjelman ainoa muutos. Artistipäivien jälkeen nähdään Vain elämää: Yllätysbiisit -jakso, jossa kaikki tämän kauden artistit kokoontuvat vielä kerran yhteen saman pöydän ääreen. Jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu.


Uutuutena nähdään myös Vain elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Tässä hyväntekeväisyysjaksossa artistit vierailevat lastenkodissa, tutustuvat vapaaehtoistoimintaan lasten hyväksi ja ovat mukana viemässä apua vähävaraisille lapsiperheille.Vain elämää

Tällä kaudella Vain elämää -sarjan alkutunnuksen on ohjannut ja kuvannut Herra Ylppö. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Viime vuonna vietettiin ekaa kertaa Vain elämää: Joulua ja perinne jatkuu tänäkin vuonna. Artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen keskustelemaan omista jouluperinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista.


Vain elämää starttaa Nelosella Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan -jaksolla pe 2.10. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»