Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Kahdesti eronnut Yona avoimena avioliitoistaan: "Jälkikäteen ajateltuna..."

Yona on koskettanut vedoillaan Vain elämää -suosikkiohjelmassa.

21.10.2022 klo 10:00

Vain elämää

Yona leikittelee eri genreillä tangosta jazziin ja hiphopista poppiin. Kuva: NelonenYona on laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttialbumi Pilvet liikkuu, minä en julkaistiin v. 2010. Reilun kymmenen vuoden aikana Yona on saanut lukuisia musiikkialan palkintoja.


Vain elämää -ohjelmassa Yona käy läpi elämänsä kulkua ja unelmiaan. Yhden unelman toteutuminen olisi hänelle kuitenkin kaikista tärkein.

-Yksi unelma minulla on, ja se on olla mieleltäni mahdollisimman vakaa ja terve nauttiakseni elämästä kokonaisvaltaisesti.


Vain elämää

Yona toi ystäviään Vain elämää -ohjelmaan, kun hän esiintyi Jannan ja Anna Puun kanssa. Kuva: Nelonen


Yona jatkaa ohjelmassa näin:

-Minulla on aika vaihtelevia päiviä, tunteja, jopa minuutteja. Koko ajan tapahtuu suuria asioita. Olen rajatilapersoona tai nykyään sitä sanotaan epävakaa personallisuushäiriö. Itse tykkään sanoa enemmän rajatilapersoona. Olen aina jonkin tunteen äärirajoilla, ja se käy välillä todella raskaaksi. Tutkimusten mukaan tämä lievittyy hieman iän myötä.


Vain elämää

Yona meikkaaja Raili Hulkkosen asiantuntevassa käsittelyssä Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Kuva: KKM


Yona on ollut naimisissa kaksi kertaa. Hän avioitui Kalevi Louhivuoren kanssa 19-vuotiaana, mutta liitto ei kestänyt. Yonan ja Matti Pitkäsen avioliitto päättyi eroon keväällä 2020.


-Olen ollut naimisissa kaksi kertaa, ja olen tehnyt kummankin ex-aviomieheni kanssa paljon musiikkia. Ensimmäiselle kahdelle levylleni tein Kalevi Louhivuoren kanssa sävellys- ja sovitustyötä. Matti Pitkäsen kanssa olen tehnyt yksittäisiä kappaleita, Yona kertoo.


Vain elämää

Yonan päivä Vain elämää -ohjelmassa pe 21.10. Kuva: Nelonen


Yona avaa avioliittojensa sisältöä:

-Siinä on ollut sellainen musiikillinen rakastuminen. Jälkikäteen ajateltuna musiikillinen rakkaus on ollut jopa ylimitoitettua. Ajattelemme toisiamme edelleen rakkaudella, ja teemme musiikkia yhdessä molempien kanssa tulevaisuudessakin.


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat