Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uuuh, mikä mama! Anna Puu meikittömänä vauvahuumassa - Yksi vekotin taka-alalla kiinnittää huomion

Anna Puun ja Jukka Immosen vauva syntyi toukokuussa.

4.6.2021 klo 13:50

Anna Puu

Anna Puu on suosittu artisti ja muusikko, joka tunnetaan mm. Kolme pientä sanaa ja Säännöt rakkaudelle -biiseistään. Kuva: Suomi24 Viihde


Laulaja, muusikko Anna Puu on julkaissut Instagramissa herkän yhteiskuvan pienen vastasyntyneen vauvansa kanssa. Puu ja avomies, tuottaja Jukka Immonen saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa toukokuussa.


Kuvassa artisti-Puu pitää vauvaa sylissään, hän on hyvin eteerisen ja onnellisen näköinen. Äitiys todellakin saa Anna Puun hehkumaan.


Postaus on saanut lukuisia kommentteja julkkissomeseuraajilta, esimerkiksi Vappu Pimiä, Krista Siegfrids, Karita Tykkä, Ellen Jokikunnas, Anni Hautala ja Samu Haber kommentoivat sydän tai sydännaama-emojien kera. Myös Puun oma stylisti Vesa Silver antaa sydämiä.


Kuvan taustalla näkyy iso ruokapöytä ja sen ympärillä on valkeita design-tuoleja. Katse kuitenkin kiinnittyy pöydän päällä olevaan, jokaiselle lapsiperheelle tuttuun vekottimeen, sitteriin. Sitteri on pienille lapsille suunniteltu istuin, jossa vauva lepää turvallisesti valjaissa. Se vapauttaa äidin kädet ja sylin antaen äidin syödä tai käydä vaikka vessassa.Puu julkaisi Instagramissa aiemmin kuvan, jossa hän kertoili muuton aiheuttamasta loputtomasta keskeneräisyydestä. Hän vitsaili somessa kirkuvan vihreistä muuttolaatikoista ja muoviverhosta, jotka muodostavat heidän uuden kotinsa sisustuksen kulmakivet. Tässäkin kuvassa näkyy vauvan sitteri tutusti ison pöydän päällä. Sitteristä on tullut kodin uusi sisustuselementti!Lue lisää: Anna Puu julkaisi hämmentävän kuvan - Sai kaksimieliset liikkeelle: "Sehän se mieleen tietysti..."


Lue lisää: Herkkä Anna Puu ja negatiivinen palaute - Opettanut tyttärelleen tämän kikan ikäviin tunteisiin

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»