Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Herkkä Anna Puu ja negatiivinen palaute - Opettanut tyttärelleen tämän kikan ikäviin tunteisiin

Anna Puu on herkkä artisti, jolla nauru rämähtää herkästi ja kyynel putkahtaa silmäkulmaan helposti.

30.4.2020 klo 10:00

Anna Puu

Anna Puu on muusikko ja laulaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Anna Puu on laulaja ja lauluntekijä, joka vastaa itse omista kappaleistaan. Omasta hengentuotteesta on varmasti vaikea ottaa vastaan ikävää palautetta. Miten reagoit kuulijoiden negatiiviseen palautteeseen?

- Et ole artisti, jos sulla ei ole kuulijoita. Ja jos sulla on kuulijoita, heillä on mielipiteitä. Kaikki on energianvaihtoa: jos tulee tunteita kuohuttavaa energiaa, se tulee musta ulos. Tunnen myös negatiivisen energian, artisti kertoo.


Miten artisti-Puu nollaa pään huonon palautteen tai toisaalta loppuun myydyn keikan jälkeen?

- Tulee löytää maadoittavia asioita, eikä olla pää puskassa omassa artistiudessaan. Vaikka ihan kotiaskareet käy. Muistan kun mulla oli iso Hartwallin keikka, mikä saattaisi pistää ihmisen leijailemaan aika isoihin sfääreihin ja sen jälkeen tuntisi tyhjyyttä. Mutta mulla ei ollut mitään noita fiiliksiä. Skrapasin auton ikkunaa seuraavana päivänä keikan jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mihinkään ei saa jäädä liian jumiin, ei negatiiviseen, eikä positiiviseen.


Anna Puulla on neuvonut myös tytärtään tunneasioissa.

- Olen yrittänyt selittää tyttärelleni, joka välillä jää kiinni asioihin, että tunteet on aaltoja, jotka menee sun läpi. Yritän saada hänet käsittelemään tunteita tällä tavalla ja yritän toteuttaa tätä ajatusta itsekin. Joskus aallot on lyhyempiä ja joskus pitempiä.Anna Puu

Anna Puu on konkari TVOF-valmentajana, mutta hänen suojattinsa ei ole vielä voittanut kisaa. Kuva: Nelonen


Puu tuli kansan tietoisuuteen Idols-kisasta v. 2008. Tuolloin hän oli Anna Puustjärvi, kauppatieteiden opiskelija ja yksityishenkilö. Onko julkisuus vaikuttanut elämääsi ja jos on, niin miten?


- Julkisuus on osa mun elämää. Julkisuus on muuttunut vuosien varrella sosiaalisen median tultua kuvioihin. Se tarkoittaa, että multa odotetaan omien asioiden jakamista paljon enemmän kuin ennen. Aiemmin se omien asioiden jakaminen tuli pelkästään vaikka pressien tai tv-haastattelujen kautta. Hyvä puoli on se, että saat itse kertoa itsestäsi, ja luot itse omaa sisältöä. Huono puoli on se, että alat itsekin elää valheellista totuutta.


Anna Puu

The Voice of Finland -valmentajat ovat taas penkeillä tulevana syksynä 2020, kun TVOF-suorat livelähetykset alkavat. Vasemmalta kuvassa Sipe Santapukki, Anna Puu, Juha Tapio, Redrama ja Toni Wirtanen. Kuva: Nelonen


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 1/2020Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Anna Puu
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»