Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi tv-sarja: Tyttö, joka huusi sutta - Väkevä tanskalaisdraama vie perheväkivallan kulisseihin

Tanskalaisdraamasarjan keskiössä on perhe, jonka repivät rikki väkivaltaepäilyt sekä sosiaalijärjestelmä, jonka hyvänä tarkoituksena on tuoda tukea ja apua.

29.11.2020 klo 7:00

Tyttö, joka huusi sutta

Holly Mølgård (Flora Ofelia Hofman Lindahl), Lars Madsen (Bjarne Henriksen) & Simon Hansen (Peter Plaugborg). Kuva: Dr Danish Broadcasting Corporation / Yle


Kun 14-vuotias Holly kirjoittaa kouluaineessaan, että hänen isäpuolensa on kotona väkivaltainen, Holly ja hänen pikkuveljensä Theo sijoitetaan välittömästi sijaiskotiin. Vanhemmat ovat järkyttyneitä ja väittävät Hollyn valehtelevan. He kieltävät syytteet kiivaasti ja ovat järkyttyneitä kunnan toiminnasta.


Sosiaalityöntekijä Lars Madsen ryhtyy selvittämään asiaa. Sosiaalityöntekijä Madsenilla on vain muutama viikko aikaa selvittää, kuka puhuu totta. Saako hän selville, kuka perheessä valehtelee, kuka puhuu totta ja mikä on perheen salaisuus?Tanskalaisdraamasarjan keskiössä on perhe, jonka repivät rikki väkivaltaepäilyt sekä sosiaalijärjestelmä, jonka hyvänä tarkoituksena on tuoda tukea ja apua.


(Vargen kommer, Tanska 2020)


Tyttö, joka huusi sutta Yle Fem su 29.11. klo 21.45, kaikki jaksot Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat