Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi TV-sarja: Räväkkä pukudraama bordelleista 1700-luvun Lontoossa: Harlots - Paheen pesä starttaa

Harlots - Paheen pesä draamasarjan ensimmäisen jakson nimi on rohkeasti Seksin papitar.

3.6.2021 klo 9:00

Harlots - Paheen pesä

Charlotte Wells (Jessica Brown-Findlay). Kuva: ITV Global Entertainment Limited/Yle


Maksettu rakkaus vaurastutti Lontoota 1760-luvulla. Se oli vain yksi tuottoisa liiketoimi muiden joukossa ilman moraalin painolastia. Kuningas Yrjön aikaan joka viides nainen Lontoossa ansaitsi leipänsä myymällä kehoaa, osa kaduilla ja osa bordelleissa.
Harlots - Paheen pesä

Kuva: Liam Daniel/Yle


Vahvat naiset, Madamet, pyörittivät omaa bordellia ja miehiä siinä sivussa. Sohon ja Covent Gardenin ilotalojen emäntien välillä käytiin kiihkeää reviirisotaa ja uusi tulokas sai varautua taistelemaan, mikäli halusi näille apajille.


Margaret Wells pitää porttolaansa vaatimattomissa oloissa, mutta tähtää korkealle. Pääsy parempiin piireihin on ollut Margaretin pitkäaikainen haave ja yhdessä tyttäriensä sekä palkollistensa kanssa hän aikoo onnistua. Margaretin haaveen tielle kasautuu esteitä, mutta nuoremman tyttären neitsyys on onneksi käypää valuuttaa.Harlots - Paheen pesä

Madame Lydia Quigley (Lesley Manville). Kuva: Liam Daniel/Yle


Sohon hienostoilotalossa valtakuntaansa johtaa kopea ja häikäilemätön Madame Quigley, joka pitää kiinni reviiristään pedon lailla. On tiedossa valtataistelua.


Oman kehon myyminen voisi tuoda taloudellista turvaa. Kun kauneus ja haluttavuus ovat köyhän naisen ainoa rikkaus, eikö niistä kannattaisi ottaa kaikki irti? Voiko ilotyttö säilyttää itsekunnioituksensa tiuhaan vaihtuvien asiakkaiden keskellä?


(Britannia, 2017–19)


Harlots - Paheen pesä (16) pe 4.6. Yle TV1 klo 23.15 ja Yle Areena

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat