Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi tv-sarja: Raastava tunnustus kiusaa oikeustajua lauantai-iltaisin - Brittidraama pitää otteessa

Mitä tapahtuu, kun kokenut ja arvostettu murhatutkija päättää tuoda epäilemänsä murhaajan oikeuden eteen - hinnalla millä hyvänsä?

21.3.2020 klo 7:00

Raastava tunnustus

Tv-sarjan pääosissa Karen Edwards (Imelda Staunton), Stephen Fulcher (Martin Freeman) ja Elaine Pickford (Siobhan Finneran). Yle KuvapalveluNuoren naisen katoaminen johtaa suuretsintöihin, joihin koko yhteisö osallistuu. Etsinnät eivät silti tuota tulosta. Onnekas sattuma yhdistettynä pikkutarkkaan rutiinityöhön avaavat kuitenkin uuden tutkintalinjan, ja sitä seuraamalla Steve Fulcher (Martin Freeman) pääsee epäillyn jäljille.


Kokenut ja arvostettu murhatutkija Fulcher on varma epäillyn syyllisyydestä ja päättää tuoda murhaajan oikeuden eteen - hinnalla millä hyvänsä. Tilanne saa kuitenkin äkillisen käänteen, joka vaikuttaa Fulcherin koko loppuelämään.


Raastava tunnustus

Mm. Harry Potter -elokuvista tuttu Imelda Staunton esittää brittidraamassa uhrin äitiä. Yle Kuvapalvelu


Uusi tosipohjainen draamasarja kuvaa raastavaa murhatutkimusta, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Sarjassa käsitellään lain ja protokollien noudattamisen ja oikeustajun rajoja. Saako sääntöjä rikkoa, vaikka se tehtäisiin hyvin aikein ja kärsimyksen vähentämiseksi? Miten me oikeasti haluamme poliisien toimivan vaikeissa tilanteissa?


(A Confession, S1, Britannia 2019)


Raastava tunnustus Yle TV1 la 21.3. klo 19.40

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat