Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uhkea Henny Harjusola tilittää pettyneenä miesseikkailuistaan: “Ihmiset on tosi röyhkeitä ja...”

Henny Harjusola on yksi Sometähtien sinkkuelämää -sinkuista.

2.9.2022 klo 9:00

Henny Harjusola

Henny Harjusola on 28-vuotias kampaamoalan yrittäjä ja somevaikuttaja. Kuva: MTV3


Henny Harjusola ryhtyi tutustumaan ihmisiin deittailumielessä vasta pari vuotta sitten, kun sai korjattua kehoaan vastaamaan sukupuoltaan.


Vuosi sitten Harjusola tutustui hollantilaiseen mieheen, josta alkoi naisen ensimmäinen vakava parisuhde. Harjusolan elämä pitää sisällään paljon töitä, ison liudan ystäviä ja reilusti hauskanpitoa. Vaikka suhde “Mister Hollandiin” on virallisesti ohi, on asian käsittely vielä osa elämää.


Tulevalta kumppanilta tämä transnainen toivoo itseironiaa, mustaa huumoria sekä ymmärrystä uraorientoituneen bisnesnaisen aikatauluihin. Vaikka kiinnostuneita miehiä riittää, on vain harva valmis hyppäämään rinnalle.Henny Harjusola

Uhkeamuotoinen Henny Harjusola on kertonut avoimesti lukuisista kauneusleikkauksistaan. Kuva: MTV3


Ohjelman lehdistötilaisuudessa Henny Harjusola paljasti etsivänsä kumppania tai ainakin sunnuntai-poikaystävää, joka seisoisi rohkeasti ja ylpeänä rinnalla. Tämä ei kuitenkaan ole ollut ihan helppoa.


-Musta tuntuu, että ihmiset on tosi röyhkeitä ja huonotapaisia nykyään. En paljasta mitään hirveän suurta, mutta en lähtenyt ihan puhtaalta pöydältä kesään. Kesä on ollut erittäin tapahtumarikas tähän mennessä, olen mennyt vaikka missä päin maailmaa ja vaikka kenen kanssa, Harjusola paljasti.

Henny Harjusola

Henny Harjusola oli mukana Nelosen Farmi Suomi -realityssä. Kuva: Nelonen


Sometähtien sinkkuelämää maksuttomassa MTV Katsomossa.


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»