Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-tärppi: Rebecka Martinsson -rikosleffasarja alkaa - Mukana suomalaisverta - Katso ohjelma-ajat!

Åsa Larssonin dekkareihin perustuvassa ruotsalaisessa rikosdraamassa matkataan Ruotsin Lappiin.

30.5.2020 klo 8:00

Rebecka Martinsson: Paimenet

Suomalainen Jakob Öhrman tähdittää yhdessä Sascha Zachariaksen kanssa ruotsalaisjännäreitä. Kuva: AVARebecka Martinsson -saaga koostuu neljästä elokuvasta. Asianajaja-Martinssonin nimiroolissa nähdään Sascha Zacharias. Zacharias asui pitkään Italiassa, jossa hän näytteli lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Näyttelijän on voinut nähdä ruotsalaisissa tuotannoissa mm. Beckissä.


Rebecka Martinsson on ottanut vastaan syyttäjän viran Kiirunassa ja muuttanut lapsuusmaisemiinsa Kurravaaraan Ruotsin Lappiin. Martinsson työskentelee pikkupaikkakunnan syyttäjänä ja asuu isoäitinsä vanhassa talossa.


Rebecka Martinsson: Paimenet

Aallonmurtaja-sarjassa näytellyt Joonas Saartamo on mukana ruotsalaistuotannossa. Kuva: AVA


Kiirunaan paluussa ei kyse ole vain työstä ja lapsuuden nostalgiasta, vaan lapsuuden tapahtumista. Mitä todella tapahtui, kun Rebecka päätti lapsena muuttaa vanhempiensa luota isoäidilleen?


Suomalaisia näyttelijöitä nähdään eri kokoisissa rooleissa, mukana ovat mm. Jakob Öhrman, Ville Virtanen ja Joonas Saartamo.


Rebecka Martinsson: Paimenet

Ville Virtanen on tuttu mm. Sorjosesta. Rebecka Martinsson -leffoissa hän on omituinen patologi. Kuva: AVA


Rebecka Martinsson: Paimenet (12) AVA su 31.05. klo 21

Syyttäjä Rebecka Martinssonin alkaa selvitellä paikallisen poliisin apuna tapausta, jossa erään poronomistajan pihalle raahataan poronraato. Teko vaikuttaa kostolta, mutta mitä sen taakse todellisuudessa kätkeytyy? Tapettu poro ei valitettavasti jää yhteisön ainoaksi veriteoksi.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Rebecka Martinsson: Perustukset (12) AVA su 07.06. klo 21

Purettavan talon lattian alta löytyy ruumis. Poliisi alkaa tutkia, voisiko kyseessä olla 16 vuotta aiemmin kadonnut nainen, jonka avomiestä epäiltiin aikoinaan murhasta. Syyttäjä Rebecka Martinssonin hyvä ystävä joutuu sairaalaan, ja samassa yhteydessä Rebecka saa muitakin vakavia huolenaiheita kuin ystävän selviytymisen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Rebecka Martinsson: Paimenet

Rebecka Martinsson (Sascha Zacharias) ratkoo monimutkaisia rikosjuttuja ja kamppailee samalla menneisyytensä kanssa. Kuva: AVA


Rebecka Martinsson: Varoituskolmio (12) AVA su 21.06. klo 21

Lumisesta tienposkesta löytyy auto, jossa on nuoren naisen ruumis. Pian selviää, että kyseessä ei ole onnettomuus, vaan murha. Kenellä on ollut motiivi tappaa nainen? Rebecka Martinsson hälytetään rikosta tutkimaan sairauslomaltaan. Menneisyyden traumat painavat Rebeckaa, ja mutkikkaassa nykytilanteessakin riittää keskeneräisiä asioita selvitettäväksi.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Rebecka Martinsson: Valhe (12) AVA su 14.06. klo 21.05

Nuori poika kuolee huumekokeilun seurauksena, ja Kiirunan poliisit haluavat saada huumediilerit entistä pontevammin kiinni. Tutkinnan edetessä ilmenee tietoja, jotka koskettavat läheisesti Mellaa. Tommy puolestaan turvautuu vakavaan valheeseen suojellessaan itselleen tärkeää ihmistä. Rebecka Martinsson painiskelee omien yksityiselämän ongelmiensa kanssa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat