Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-tärpit: Katso joulupäivän leffat - Prinsessa Ruusunen, Sinkkuelämää, Onneli ja Anneli, Tarzan...

Tässä jouluaaton leffoja, ole hyvä. Katso kaikkien tv-ohjelmien, tv-sarjojen ja elokuvien ohjelma-ajat helposti www.Telsu.fi.

20.12.2019 klo 11:00

Tarzan

Prinsessa Ruusunen. Yle Kuvapalvelu


Prinsessa Ruusunen Yle TV1 ke 25.12. klo 13.30

Edvin Laineen klassinen ohjaustyö perustuu Topeliuksen satuun. Vuonna 1949 tehty kotimainen elokuva tarjoaa todellista historian havinaa. Mustavalkoinen. Näytteljät: Tuula Usva, Aku Korhonen, Mirjam Novero, Pikku Annika, Aarne Laine, Eeva-Kaarina Volanen, Martti Katajisto.


Tarzan

Tarzan, viidakon kuningas. Kuva: Nelonen


Tarzan Nelosella ke 25.12 klo 13.45

Tarzanin legenda herää eloon suomeksi puhutussa seikkailuanimaatiossa. Vain 3-vuotias John jää henkiin jouduttuaan vanhempineen lentoturmaan syvällä Afrikan viidakossa, ja hänestä kasvaa eläinten keskuudessa vahva nuorimies Tarzan. Mitä tapahtuu, kun Tarzan kohtaa taas toisen ihmisen ja kun elämä viidakossa on uhattuna?


Suomenkielisen version äänirooleissa: Jon-Jon Geitel, Raili Raitala, Tuukka Leppänen, Ilkka Villi, Anna-Maija Tuokko. Ohjaus: Reinhard Klooss.


Tarzan

Ystävykset Charlotte, Carrie, Samantha ja Miranda. Kuva: Ava


Sex and the City - Sinkkuelämää 2 Avalla ke 25.12. klo 14

Toisessa Sinkkuelämää-elokuvassa newyorkilaisnelikostamme kolme on tukevasti naimisissa. Seksikolumnisti Carrie rakastaa aviomiestään Kihoa, uratykki Mirandalla on uskollinen Steve ja Charlotte painii kahden pienen tytön aiheuttamassa äitistressissä. Samanthan tehtäväksi jää haluta seksiä jokaisen kaksilahkeisen kanssa, kun ystävykset suuntaavat riemulomalle Abu Dhabiin.

Katso lisää leffa-aikoja Telsu.fi


Tarzan

Anneli (Lilja Lehto) ja Onneli (Aava Merikanto) seisovat talonsa edessä Ruusukujalla. Heli Sorjonen/Yle Kuvapalvelu


Onneli, Anneli & salaperäinen muukalainen Yle TV2 ke 25.12. klo 18

Onnelin ja Annelin naapuriin perustetaan uusi lastenkoti, jota johtaa tiukka ja iloton Minna Pinna. Lastenkodin kohtuuttomiin sääntöihin kyllästynyt Pekki karkaa lastenkodista toiveenaan löytää lapsille lapsiystävällisempi johtaja. Hän löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja yöpyy siellä luvatta. Seuraavana päivänä tytöt ihmettelevät majan edustalta löytyviä vieraita kengänjälkiä.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Tarzan

Catrin Cole (Gemma Arterton) ja Ambrose Hilliard / Uncle Frank (Bill Nighy). Kuva: Nicola Dove / Yle Kuvapalvelu


Hienoin hetki Yle TV1 ke 25.12. klo 21.45

TV-ensi-ilta. Toinen maailmansota luo englantilaisille naisille uusia työmahdollisuuksia, kun miehet ovat armeijassa. Sihteeri Catrin pääseekin Dunkerquesta kertovan suurelokuvan käsikirjoittajaksi samalla kun Lontoon pommitukset vielä raivoavat. Hauskan, koskettavan ja romanttisenkin elokuvan pääosissa Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy, Richard E. Grant ja Jeremy Irons. (Their Finest, Englanti 2016)


Tarzan

Leffajuliste, TV5


A Merry Christmas Miracle TV5 ke 25.12. klo 23.05

Alkoholisti-isän poika lähtee vastentahtoisesti vaimonsa ja lastensa kanssa viettämään joulua vanhempiensa luokse. Aatonaattona hän huomaa kauhukseen unohtaneensa lahjat kotiin. Joulun pelastaakseen hän lähtee koko yön vaativalle autoreissulle, joka katkeaa lyhyeen auton jäädessä jumiin. Isä tulee apuun, ja kaksikon on pakko kohdata pitkällä matkalla vihdoin toisensa. 118 min. Pääosissa: Joel McHale, Robin Williams, Lauren Graham. (A Merry Christmas Miracle, komedia, USA, 2014)

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Katso kaikki joulupäivän ohjelmat yhdestä paikasta Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»