Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TV-sarja päivien iloksi! "Rakkauden ja häpeän hedelmät" on koskettava aussisarja 60-luvusta

Rakkauden ja häpeän hedelmät vie vapaan rakkauden -aikakauteen, jossa kätilö auttaa "vaikeuksiin" joutuneita nuoria naisia.

26.9.2022 klo 7:44

Rakkauden ja häpeän hedelmät
Kätilö Joan Millar (Jessica Marais) kyseenalaistaa järjestelmän ja alkaa taistella naisten oikeuksien puolesta. Kuva: Playmaker Media / Yle


1960-luku oli kukkaissukupolven ja vapaan rakkauden kulta-aikaa. Vapaudella oli kuitenkin varjopuolensa, kun monet naiset joutuivat kohtaamaan vapaan seksin kääntöpuolen aivan yksin.


Lontoossa vuosia viettänyt nuori Joan Millar palaa kotiin Australiaan saatuaan paikan kätilönä Sydneyn Kings Crossin sairaalasta. Hän kohtaa järkyttävän todellisuuden, jossa raskaaksi tulleet nuoret naiset suljetaan raskautensa ajaksi erilliseen laitokseen ja heidän perheensä häpeävät näitä nuoria naisia.


Rakkauden ja häpeän hedelmät

1960-luvun lopulla elettiin vapaan rakkauden aikaa ja silloin syntyi myös avioliiton ulkopuolisia lapsia. Kuva: Playmaker Media / Yle


Lapsen synnyttyä tämä annetaan adoptoitavaksi, eikä biologinen äiti saa tavata lastaan koskaan. Vapaammassa ilmapiirissä elänyt Joan kauhistuu nuorten naisten kohtelua. Työpaikkansa menettämisen riskilläkin kätilö Millar on valmis kyseenalaistamaan järjestelmän ja taistelemaan naisten oikeuksien puolesta. Mutta onko yhdellä naisella mitään mahdollisuuksia muuttaa maailmaa?


(Love Child)


Rakkauden ja häpeän hedelmät Yle TV1 arkisin klo 10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»