Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö tämän Putous-näyttelijöistä? Ex-paperimies, niuho siivooja, avantouimari, breakdancen MM...

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous palaa tv:seen. Nämä näyttelijät ovat mukana lauantai-illan viihdeohjelmassa.

16.1.2021 klo 7:00

Putous

Putous 2021: Antti Tuomas Heikkinen, Mikko Töyssy, Pilvi Hämäläinen, Heikki Ranta, Christoffer Strandberg, Maaria Nuoranne, Dennis Nylund ja Aija Pahkala. Kuva: MTV3Putous on lauantai-illan suora viihdetykitys. Puolentoista tunnin livelähetysten aikana luvassa on koko perheen viihdettä ja Putous-klassikoita, kuten livesketsejä, Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa sketsihahmokilpailu.


Estradille marssii seitsemän näyttelijää, joista osa on koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä ja osa uusia nimiä. Viime kaudelta mukana ovat Antti Tuomas Heikkinen, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy. Tällä kaudella sinipaitoihin pukeutuvat uudet putouslaiset ovat Maaria Nuoranne, Dennis Nylund ja Aija Pahkala. Mukana on myös Putous-konkari Pilvi Hämäläinen ja ohjelman juontaa Putouksessa aiemmin näyttelijänä hauskuuttanut Christoffer Strandberg.


Putouksen ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan komediakonkari Niina Lahtinen.


Putous

Kuva: MTV3


CHRISTOFFER STRANDBERG

Christoffer Strandberg, 31, on luonut kolmella kaudellaan Putouksessa ikimuistoisia sketsihahmoja. Nyt siuntiolainen nähdään ohjelman juontajana.


Maaseudun rauhassa elelevä Toffe arvostaa perheensä seuraa ja tunnustautuu pikkutarkaksi siivoojaksi, joka ei jätä elämässään asioita puolitiehen. Tulevalle kaudelle hän ennustaa taattuja kommelluksia, kuten sketsien alussa irtoilevia irtoviiksiä, pokan pettämistä ja lyhyitä vaihtoaikoja. Putouksessa mahtavaa onkin juuri se, että jokaista livelähetystä suunnitellaan ja harjoitellaan kovasti, mutta vauhti ja vaara ovat silti aina läsnä. Suorassa lähetyksessä Christoffer on itse on vetänyt kerran peukalon sijoiltaan.


Lue lisää: Näin Christoffer Strandberg vastaa uteluun Tanssii Tähtien Kanssa juontopestistä: "Tässä on ihan..."

Putous

Kuva: MTV3


ANTTI TUOMAS HEIKKINEN

Antti Tuomas Heikkisellä, 34, on edessään toinen Putous-kausi. Jyväskylän lahja Suomen kulttuurielämälle hurmasi viime kaudella Yölintu-hahmollaan. Tänä vuonna Antti Tuomas on tehnyt Putouksessa uuden aluevaltauksen, sillä hän on yksi kauden käsikirjoittajista.


Lue lisää: Putous-Antti Tuomas Heikkinen hekottelee lapsuuttaan: "Meillä ei juuri muuta katottukaan kuin..."

Putous

Kuva: MTV3


PILVI HÄMÄLÄINEN

Pilvi Hämäläinen, 35, on porukan Putous-konkari, joka on pukenut päälleen sinisen paidan jo viiden kauden ajan. Kuudennen Putous-kautensa käynnistävä, Lieksasta Isolle kirkolle laskeutunut Hämäläinen on luonut urallaan useita legendaarisia sketsihahmoja. Pilvillä on hallussaan yksi sketsihahmokisan voitto sekä useampi tiukkaakin tiukampi sketsihahmofinaali. Moni on tullut siihen tulokseen, että näyttelijän luomissa sketsihahmoissa on ollut yhteneväistä aina tietynlainen negatiivisuus.

Putous

Kuva: MTV3


MAARIA NUORANNE

Putous-debyyttinsä tekevä Maaria Nuoranne, 27, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (mm. Syke), ääninäyttelijänä (mm. Beauty and the Beast) kuin käsikirjoittajanakin (mm. nuortensarja Hasbeens). Putous-jengin duracell-kuopus käy säännöllisesti viilentymässä avannossa ja nautiskelee pitkistä lenkeistä merenrannalla koiransa kanssa. Maaria rakastaa imitointia, eikä jätä läheisiän rauhaan yölläkään, sillä hän on tunnettu unissaan puhumisesta.

Putous

Kuva: MTV3


DENNIS NYLUND

Oulusta kotoisin oleva Dennis Nylund, 35, teki teatteridebyyttinsä Svenska Teaternin lavalla tanssijana vuonna 2005. Dennis on näytellyt elokuvissa Ollaan vapaita, Virala genier sekä tv-sarjassa M/S Romantic. Anekdoottina mainittakoon, että hän on voittanut breakdancen maailmanmestaruuden. Dennis on koukussa uuden oppimiseen ja suhtautuu erittäin intohimoisesti hiusten leikkaamiseen. Hän parturoi omat ja läheistensä hiukset säännöllisesti, intissä hän leikkasi tupakavereiden hiukset.

Putous

Kuva: MTV3


AIJA PAHKALA

Yli-Iistä kotoisin oleva Aija Pahkala, 32, on työskennellyt näyttelijänä niin Kansallisteatterissa kuin Ryhmäteatterissakin sekä Vaasan, Kokkolan ja Lahden kaupunginteattereissa. Hän tekee uuden aluevaltauksen hypätessään teatterin lavoilta television puolelle. Aijan unelma-ammatit vaihtuvat joka viikko. Tällä hetkellä hän näkisi itsensä mielellään metsänhoitajana. Ruuhkavuosia elävän Aijan elämässä hulinasta pitävät huolen niin lapset kuin vaihtuvat työtkin. Jane Fondaa ja Kaari Utriota fanittava sekä käsitöitä ja epookkisarjoja rakastava Aija haaveilee kilpatanssin aloittamisesta miehensä kanssa.

Putous

Kuva: MTV3


HEIKKI RANTA

Keminmaalta unelmiensa perässä Helsinkiin muuttanut Heikki Ranta, 34, sukeltaa toiseen Putous-kauteensa odottavaisin mielin. Hän on valmistautunut kauteen hankkimalla uusia extreme-kokemuksia: Heikistä tuli nimittäin viime kesänä isä. Esikoinen on pitänyt perheen arjen vauhdikkaana ja Heikki on nauttinut täysin siemauksin elämästä vauvan kanssa. Viime kaudella Marajorma-sketsihahmollaan viihdyttänyt Heikki ei voi kuvitella hauskempaa tapaa työskennellä kuin Putous-livelähetys.

Putous

Kuva: MTV3


MIKKO TÖYSSY

Viime kaudella Putouksessa debytoinut ja samoin tein sketsihahmokisan voittanut Mikko "Tökä” Töyssy, 39, lauloi ja nauratti tiensä kansan sydämiin. Hyvällä tuurilla muhkeaäänisen tenorin ääntä on päässyt kuulemaan myös Tampereen yössä karaokessa, jossa Mikon vakiohitti on Tommi Läntisen Via Dolorosa. Tökän viime kauden sketsihahmo, virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk, hiveli kansan syviä rivejä.


Lue lisää: Paperimiehestä näyttelijäksi - Mikko Töyssy ja epätavallinen tarina - Fanittaa tätä Putous-hahmoa


Lue lisää: Sinkkuna viihtyvä Niina Lahtinen heittää: “Älykkään, komean ja hauskan miehen haluaisin tavata...”


Putous MTV3 lauantaisin 16.1. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat